DuList IN

U Revelinu večeras za DJ pultom ukrajinska senzacija Miss Monique

U Revelinu večeras za DJ pultom ukrajinska senzacija Miss Monique

Ovo ljeto ulicama Dubrovnika hodale su mnoge velike svjetske zvijezde i poznate osobe, no dovođenje glazbenih iznimnih DJ-a koji će rasplesati Dubrovčane i njihove goste, zadatak je našeg najboljeg noćnog kluba u južnom dijelu Hrvatske, Culture Cluba Revelin.

Tako su od lipnja do kolovoza za DJ pultom Revelina stale neke istinske zvijezde poput Claptonea, Shaquille O’Neala, Gorgon Cityja, Marka Knighta ili Johna Summita a u sljedećim tjednima dolaze Phil & Derek, začetnici svjetski poznate platforme i projekta Cercle (1 milijun pratitelja na Instagramu, 2,6 milijuna subscribera na YouTubeu uz čak 622 milijuna pregleda njihovih videa), Sam Divine, zvijezda Defecteda, francuski Technasia sa stotinama tisuća pratitelja i milijunskim brojkama iza sebe a večeras, 26. kolovoza, u Culture Club Revelin stiže Miss Monique, ukrajinska senzacija i, kako kažu unutar struke, trenutačno jedna od najtraženijih DJ-ica na svijetu!

Miss Monique vjerojatno je najpriznatija progressive house DJ-ica koja je prije par godina debitirala na Ibizi a nakon toga obišla sve elektronske prijestolnice svijeta. Nedavno je nastupila u Zagrebu pred 10.000 ljudi u sklopu elektronskog festivala na Jarunu a koliki interes vlada za njom govori činjenica da samo par mjeseci kasnije, početkom rujna, opet stiže na Jarun, ovaj put kao jedini headliner. No, prije glavnog grada Miss Monique stiže u našu glavnu turističku metropolu, Dubrovnik i to večeras, čijim gostovanjem Culture Club Revelin zatvara odličan niz kolovoških DJ nastupa.

Njezina eklektična mješavina trancea, progressive housea i techna pokazuje svestranost koja je podjednako prikladna za intimna mjesta i za glavne festivalske pozornice, no upravo posebnost prostora Culture Cluba Revelin koji se nalazi unutar tvrđave iz 16. stoljeća ono je što će Miss Monique dati dodatni poticaj za odličan nastup a posjetiteljima Revelina nevjerojatno, intimno a opet svjetsko iskustvo. Od ulaska u studio, počela je surađivati s nekima od najvažnijih svjetskih DJ-a dok njezin rad javno podržavaju superstar DJ-i poput Armina van Buurena, Paula van Dyka, Paula Oakenfolda, Garetha Emeryja i mnogi drugi. Njezini setovi i nastupi uživo na YouTubeu prikupljaju stotine tisuće gledatelja, a samo njen set na Radiju Intense ima 6 milijuna pregleda.

Priliku za novu noć posutu zvjezdanom plesnom prašinom, Dubrovčani imaju, dakle, večeras i to u klubu koji je nedavno proglašen 22. najboljim klubom na svijetu!

Posebnost Culture Cluba Revelin, osim impozantne tvrđave u kojoj se nalazi je upravo činjenica kako unatoč tome što se nalazi unutar zatvorenog prostora, iznova i iznova biva proglašavan jednim od najboljih ljetnih klubova na svijetu, dok većina klubova koji se uz Revelin nalaze na istoj listi su, tipično ljetni – otvorenog tipa.

-Da neki klub u zatvorenom prostoru bude već 12 godina zaredom na svjetskoj top listi upravo ljetnih klubova, nije mala stvar, ističu i vlasnici Culture Cluba Revelin. Na samom početku, davne 2010. godine zadali smo si velike ciljeve, i do danas nismo odustali od njih, koliko god nekad naše ambicije djelovale nekome nemoguće. Mislimo da svake godine uspijevamo opravdati divljenje svijeta prema Dubrovniku no i prema noćnom životu koji on pruža. Ponosni smo na naše sugrađane, i posjetitelje, koji ovaj klub i atmosferu u njemu čine upravo onakvom kakvu smo željeli – neponovljivom, posebnom i takvom da se o večerima u Revelinu još dugo priča. Dovođenjem aktualnih glazbenih zvijezda, poput Miss Monique, želimo pokazati da Hrvatska apsolutno ima opravdanje zvati se turističkom atrakcijom, a grad Dubrovnik senzacijom – izjavili su Anamarija i Lukša Franković.

Između ekskluzivnih gostovanja glazbenih zvijezda, u dubrovačkom Revelinu se ljeto, ritam i život slave baš svaki dan pa tako svi željni dobre zabave, nezaboravne atmosfere, i onog osjećaja lakoće postojanja koje samo ljeto nosi, mogu svoje plesne želje i snove doći ispuniti baš svaku večer, na adresi Sv. Dominika 3 u Dubrovniku. Culture Club Revelin za Rujan najavljuje nova iznenađenja, no o tome više uskoro.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist