DuList IN

[VIDEO] Zvijezde Konovizije zapjevale bez letrike

Konavljani su u petak navečer uživali u akustičnim izvedbama najvećih zvijezda s prvih pet godina Konovozije. U posebnom, ljetnom izdanju ove manifestacije izvođači su u Pridvorju nastupali ‘bez letrike’, u pratnji gitare i klavira. Sve ih je predvodila aktualna pobjednica Konovizije, Maris Barišić, koja je donijela pobjedu Grudi, a na svoju pobjedničku izvedbu publiku je podsjetio i Toni Mostahinić, pobjednik Konovizije 2019.
Bio je tu i jedan od najvećih zabavljača svih Konovizija Luka Rilović, potom Juraj Paljetak koji je sve oduševio rock nastupom na Konoviziji 2020. te po mnogima najveće iznenađenje posljednje Konovizije Ivica Vučica. Ova večer nije mogla proći ni bez Matee Bagoje Strujić o čijoj se izvedbi Tereze još uvijek priča, baš kao i najbolje vokalne izvedbe prve Konovizije Ivane Zadro, sada Bukvić. Svi se još sjećaju najmlađe natjecateljice u povijesti Konovizije Doris Pavlović, kao i Antonie Klaić čiji se nastup smatra najupečatljivijim ikada. Boje Cavtata branila je Josipa Vragolov, a nastupili su još i prva predstavnica Grude Patricia Kovačević te predstavnici domaćina, Pridvorja konavoski Žera Darko Stipić i Marija Marinović.

Pročitajte još

‘TRAVEL OFF PATH’ Zašto će Dubrovnik biti jedna od popularnijih destinacija ovog ljeta?

Dulist

Adriana i Duje Ćaleta-Car čekaju drugo dijete

Dulist

POGLEDALI SMO EKRANIZACIJU VIDEOIGRE ‘THE LAST OF US’ Serija s uputama za preživljavanje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija