Zanimljivosti

U petak koncert za Damira Đurića

Mjesni odbor Zaton u petak, 21. listopada, organizira humanitarni koncert „Pomozimo Damiru Đuriću!“ na kojem će nastupiti Matko i Brane, Grupa Taliri i Teatar.

Organizator se zahvaljuje izvođačima koji su se odazvali i nastupaju bez honorara, tiskari Alfa 2, DB Kantunu, Pemo Trade-u, redarima iz Gladiator team-a, konobarima i svima onima koji bez naknade za svoj rad sudjeluju u organizaciji, tako da ukupan prihod ide za pomoć Damiru.

Podsjetimo, Damir Đurić, plivač PK „Jug“ i učenik Turističke i ugostiteljske škole rođen 1995. godine, 3. rujna doživio je prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Odmah je prebačen u Zagreb na Kliniku za traumatologiju gdje mu je isto jutro izveden operacijski zahvat na slomljenim vratnim kralješcima. Tek 22. rujna liječnici su procijenili da mu život više nije u opasnosti. Damir je napravio prvi skalin na dugom putu oporavka. Pobijedio je smrt.
One prave životne bitke tek ga čekaju. Damir za sada jedino osjeća glavu i to do vrata, a ostali dijelovi tijela su oduzeti, ne odgovaraju na podražaje. Njemu i njegovoj obitelji predstoje dani i godine rehabilitacije i operativnih zahvata kako bi Damir jednoga dana imao što kvalitetniji život.

Iz Mjesnog odbora Zaton svim ljudima dobra srca poručuju da dođu na koncert te da, ukoliko ne budu u mogućnosti nazočiti humanitarnom koncertu "Pomozimo Damiru Đuriću", svoj doprinos mogu dati uplatom na:

OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
žiro račun broj: 2407000-3104108527
poziv na broj: 3262203821
model: 02
 
OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
Devizni račun broj: 2407000-3262203821
Swift: OTPVHRXX
Iban: HR6124070003262203821
 
"ZDRAV ČOVJEK IMA 1000 ŽELJA, A BOLESTAN SAMO JEDNU" zato pomozimo Damiru da ostvari svoju želju!

Pročitajte još

Zašto je toplinski val opasan za zdravlje i kako se zaštititi?

Dulist

SLAVLJE U ŽUPI SV. NIKOLE U Čilipima u istom danu kršteno četvero djece

Dulist

SLIKA STARA STO GODINA ‘Interni odjel, soba broj 1, 11 kreveta’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija