Natječaji

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Oglas za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU objavljuje
OGLAS
za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za Dubrovačko-neretvansku županiju
u akademskoj 2020./2021.

I.
Zainteresirani pristupnici trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:

1. Imati najmanje srednju stručnu spremu,

2. Aktivno znati najmanje jedan svjetski jezik,

3. Prijaviti i uplatiti troškove seminara i stručnog ispita,

4. Biti državljanin zemlje članice EU.

II.

Seminar se organizira i izvodi na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, na adresi Lapadska obala 7, Dubrovnik. Početak održavanja seminara za turističke vodiče Dubrovačko-neretvanske županije predviđen je 5. listopada 2020.

III.

Cijena stručnog ispita za turističke vodiče iznosi 6.625,00 kn. PDV uključen u cijenu.

Cijena stručnog ispita uključuje troškove izvođenja seminara, troškove polaganja ispita (uključena tri ispitna roka), ispitne materijale i izdavanje uvjerenja.

Cijena za kandidata koji je prethodno završio seminar za voditelje poslovnica umanjuje se za 25 % od cijene seminara za turističke vodiče.

Cijena za kandidata koji polaže samo Posebni dio stručnog ispita za Turističke vodiče iznosi 40% od ukupne cijene seminara.

IV.

Seminar je moguće uplatiti u dva jednaka obroka isključivo ako je polaznik fizička osoba, i to prvi obrok prilikom prijave/upisa, a drugi naj¬kasnije prije početka prvog ispitnog roka. Ako seminar uplaćuje pravna osoba, seminar je potrebno uplatiti u cijelosti prilikom samih upisa.

V.

Elektronske i fizičke prijave/uplate kandidata primaju se od 14. do 30. rujna 2020. na: Sveučilište u Dubrovniku, račun: HR0823400091110135015 s obveznim pozivom na broj: 6615193–20–41.

Detaljne informacije o seminaru nalaze se na internetskoj podstranici Sveučilišta: http://web.unidu.hr/odjeli.php?idizbornik=518 (molimo da link kopirate u pretraživač) i na linku https://www.unidu.hr/tecajevi-za-turisticke-vodice-i-voditelje-poslovnica/#novosti (molimo da link kopirate u pretraživač). Sve dodatne informacije na: Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Lapadska obala 7, 20000 Dubrovnik, tel. (020 445 909), gđa. Sabina Ćimić; e-mail: ekonomija@unidu.hr

VI.
Sveučilište u Dubrovniku pridržava pravo neodržavanja seminara u slučaju malog broja polaznika, s tim da će prethodno izvršene uplate vratiti uplatitelju najkasnije u roku od osam dana.

Pročitajte još

BLAGA DJELA Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

Dulist

Poziv dioničarima za redovnu Glavnu skupštinu trgovačkog društva HOTELI PLAT d.d.

Dulist

Poziv na predočavanje za nositelje prava na nekretnine na području grada Ploča

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija