Natječaji

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Oglas za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU objavljuje
OGLAS
za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za Dubrovačko-neretvansku županiju
u akademskoj 2020./2021.

I.
Zainteresirani pristupnici trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:

1. Imati najmanje srednju stručnu spremu,

2. Aktivno znati najmanje jedan svjetski jezik,

3. Prijaviti i uplatiti troškove seminara i stručnog ispita,

4. Biti državljanin zemlje članice EU.

II.

Seminar se organizira i izvodi na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, na adresi Lapadska obala 7, Dubrovnik. Početak održavanja seminara za turističke vodiče Dubrovačko-neretvanske županije predviđen je 5. listopada 2020.

III.

Cijena stručnog ispita za turističke vodiče iznosi 6.625,00 kn. PDV uključen u cijenu.

Cijena stručnog ispita uključuje troškove izvođenja seminara, troškove polaganja ispita (uključena tri ispitna roka), ispitne materijale i izdavanje uvjerenja.

Cijena za kandidata koji je prethodno završio seminar za voditelje poslovnica umanjuje se za 25 % od cijene seminara za turističke vodiče.

Cijena za kandidata koji polaže samo Posebni dio stručnog ispita za Turističke vodiče iznosi 40% od ukupne cijene seminara.

IV.

Seminar je moguće uplatiti u dva jednaka obroka isključivo ako je polaznik fizička osoba, i to prvi obrok prilikom prijave/upisa, a drugi naj¬kasnije prije početka prvog ispitnog roka. Ako seminar uplaćuje pravna osoba, seminar je potrebno uplatiti u cijelosti prilikom samih upisa.

V.

Elektronske i fizičke prijave/uplate kandidata primaju se od 14. do 30. rujna 2020. na: Sveučilište u Dubrovniku, račun: HR0823400091110135015 s obveznim pozivom na broj: 6615193–20–41.

Detaljne informacije o seminaru nalaze se na internetskoj podstranici Sveučilišta: http://web.unidu.hr/odjeli.php?idizbornik=518 (molimo da link kopirate u pretraživač) i na linku https://www.unidu.hr/tecajevi-za-turisticke-vodice-i-voditelje-poslovnica/#novosti (molimo da link kopirate u pretraživač). Sve dodatne informacije na: Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Lapadska obala 7, 20000 Dubrovnik, tel. (020 445 909), gđa. Sabina Ćimić; e-mail: ekonomija@unidu.hr

VI.
Sveučilište u Dubrovniku pridržava pravo neodržavanja seminara u slučaju malog broja polaznika, s tim da će prethodno izvršene uplate vratiti uplatitelju najkasnije u roku od osam dana.

Pročitajte još

JAVNI POZIV za dodjelu potpora stanovnicima povijesne jezgre Grada Dubrovnika za očuvanje i obnovu tradicionalne stolarije za 2024. godinu

Dulist

JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto Turistički informator II

Dulist

JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto Turistički informator II

Dulist