Županija

SVAKA ČAST, A NIJE PRVI PUT! Texo Molior uručio donaciju od 60 tisuća kuna zakladi ‘Otac Ivan Fiorović’

Općinski načelnik Božo Lasić i dojučerašnji upravitelj Zaklade Otac Ivan Fiorović, zajedno s tajnikom Zaklade Mariom Curićem primio je u srijedu Antoana Kralja, vlasnika cavtatske tvrtke Texo Molior, koji je tom prilikom uručio vrijednu donaciju u iznosu od 60 tisuća kuna. Ovo nije prva donacija te tvrtke Zakladi Otac Ivan Fiorović, a kako je jutros istaknuo općinski načelnik, ovo je prilika i poziv i ostalim gospodarstvenicima iz Konavala i šireg područja da svojim prilozima doniraju Zakladu koja skrbi o studentima i učenicima slabijeg imovnog stanja s područja Općine Konavle.

Primopredaji je nazočio i Ivo Radonić, donedavni zamjenik općinskog načelnika, koji je na jučerašnjoj održanoj sjednici Upravnog odbora izabran za novog Upravitelja Zaklade Otac Ivan Fiorović. Na sjednici odbora donesena je i odluka o stipendiranju osam učenika i studenata u ovoj akademskoj godini za što će uskoro biti raspisan javni poziv koji će biti dostupan na stranicama Općine.

Svi koji žele pomoći rad udruge svoje priloge mogu uplatiti na račun HPB-a:

IBAN:HR6123900011101205920

Pročitajte još

Agroturizam Konavle nastavlja s projektom ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’

Dulist

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija