Aktualno

Što donosi novi kino tjedan?

kino tjedan

Pred nama je novi kino tjedan s novim zanimljivim filsmkim naslovima.
Novi sinkronizirani animirani film koji priča priču o odrastanju ‘Izvrnuto, obrnuto 2’ prikazuje se od četvrtka, 13. lipnja u Kinu Sloboda. ‘Izvrnuto obrnuto’ (Inside Out) iz 2015. godine osvojilo je kritičare, gledatelje, pedagoge i psihologe diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku, svojom toplinom, simpatičnim likovima i poticanjem nenasilne komunikacije.
Komičnu dramu ‘Ezra’ možete pogledati u ljetnim kinima Jadran, Slavica i Lapad. Max Bernal je stand-up komičar koji živi s ocem dok dijeli skrbništvo nad svojim autističnim sinom Ezrom s bivšom ženom. Kada se bivši supružnici suoče s teškim odlukama o budućnosti sina, Max i Ezra kreću na putovanje po zemlji koje će imati nevjerojatan utjecaj na njihove živote. Simpatični, topli i humoristični film prati obitelj odlučnu pronaći pravi put kroz kompleksnost života. Glumačku postavu čine Bobby Cannavale, Rose Byrne, Vera Farmiga, Robert De Niro, Whoopi Goldberg, Rainn Wilson, Tony Goldwyn, William Fitzgerald.
‘Vincent mora umrijeti’, napeta je i redateljski iznimno kreativna filmska vožnja koja pripada u novi val žanra francuskog horora koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Cannesu. Nominiran je za francusku nagradu Cesar u kategoriji najboljeg redateljskog debija te za nagradu Europske filmske Akademije u kategoriji europskog otkrića. Film je na rasporedu u Ljetnom kinu Slavici.
Ljetno kino Lapad u petak, 14. lipnja otvara svoja vrata obiteljskom avanturom ‘Djevojčica i jaguar’, filmom koji će pokazati sve ljepote Amazonije, ali i njenu mračnu stranu. Ovaj središnji kulturni prostor Lapada koji je prošle godine, nakon dugo vremena, ponovno stavljen u funkciju samo tijekom vikenda, ove će sezone nuditi nove filmske naslove svaki dan do kraja rujna.
Cijeli program Kinematografa Dubrovnik pogledajte ovdje.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist