Aktualno

Roko Tolić oštro osudio postupak taksista

Direktor dubrovačke zračne luke Roko Tolić za DuList prokomentirao je današnju situaciju u Zračnoj luci Dubrovnik povodom blokade taksista zbog koje su brojni putnici zakasnili na letove.

– Smatram kako je ovo neprimjeren način na koji se prosvjeduje protiv određenih pravnih okolnosti u koje ne želim ulaziti. Ovo što je učinjeno našim putnicima i gostima je nešto što iziskuje najoštrije osude – rekao je direktor dubrovačke zračne luke Roko Tolić.

– Mogu govoriti jedino o suradnji s konavoskim taksistima koji su domiciilni na ovom području odnosno Zračne luke. Ta suradnja je dosad bila izuzetno dobra. Nadam se kako nakon naše poruke ovaj prosvjed ide prema svomu kraju. Upravo mi javljaju kako se konavoski takstisti povlače iz Duboke Ljute i nadam se kako će se vratiti na svoje pozicije i nastaviti pružati usluge putnicima – kazao je Tolić i naglasio kako je nastala izuzetno velika šteta.

– U ovome trenutku već se u desetcima penje broj onih koji nisu stigli na letove. Ti ljudi će ostati neplanirano duže na našim prostorima i u gradu. To nije način na koji se ovo rješava – naglasio je Tolić i dodao:

– Apsolutno podržavam sve ono što je rekao gradonačelnik jednako kao i stavove Ministarstva kako se stvari iz ove domene rješavaju za stolom –  zaključio je Tolić.

Pročitajte još

[FOTO] Završna izložba maturanata Umjetničke škole Luke Sorkočevića

Dulist

[FOTO] SVEČANA PROMOCIJA Uručene diplome prvostupnicima i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

OD PONEDJELJKA Policija prelazi na ljetno radno vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija