Županija

KONAVOSKI NAČELNIK O BLOKADI TAKSISTA ‘Bio sam prvi koji im je dao podršku, ali ovo danas je nedopustivo!’

KONAVOSKI NAČELNIK O BLOKADI TAKSISTA 'Bio sam prvi koji im je dao podršku, ali ovo danas je nedopustivo!'

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić istaknuo je za DuList kako je današnjom blokadom prometa od strane taksista na potezu Duboke ljute napravljena nepopravljiva šteta Zračnoj luci, turizmu, ali i imidžu destinacije. 

-Bio sam prvi, u srcu kampanje, koji je stao uz njih po pitanju Ubera. Imao sam tada hrabrosti dati im podršku i zazvati ministra Butkovića. Stoga i danas imam hrabrosti reći im da ovo nisu trebali napraviti. Ako imaju vjere u mene i u sustav, neka prekinu s ovom ludosti – rekao je načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

Istaknuo je i kako je na njihovoj strani po pitanju Ubera jer su oni ti koji plaćaju koncesiju, različite dozvole i licence, svaka dva mjeseca obavljaju preventivni tehnički pregled… I stoga ih zakonodavac, smatra Lasić mora zaštititi od nelegalnih prijevoznika.

-Međutim, ovo danas što su napravili je nedopustivo. Zvala me je žena u osmo mjesecu trudnoće koja nije mogla proći prema bolnici na pregled. U srcu turističke sezone, a od turizma žive i oni sami, zaustaviti promet od grada prema Zračnoj luci je nedopustivo. Svatko ima pravo na prosvjed, ali neka idu u Zagreb pred Ministarstvo – rekao nam je konavoski načelnik Lasić.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist