Županija

KONAVOSKI NAČELNIK O BLOKADI TAKSISTA ‘Bio sam prvi koji im je dao podršku, ali ovo danas je nedopustivo!’

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić istaknuo je za DuList kako je današnjom blokadom prometa od strane taksista na potezu Duboke ljute napravljena nepopravljiva šteta Zračnoj luci, turizmu, ali i imidžu destinacije. 

-Bio sam prvi, u srcu kampanje, koji je stao uz njih po pitanju Ubera. Imao sam tada hrabrosti dati im podršku i zazvati ministra Butkovića. Stoga i danas imam hrabrosti reći im da ovo nisu trebali napraviti. Ako imaju vjere u mene i u sustav, neka prekinu s ovom ludosti – rekao je načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

Istaknuo je i kako je na njihovoj strani po pitanju Ubera jer su oni ti koji plaćaju koncesiju, različite dozvole i licence, svaka dva mjeseca obavljaju preventivni tehnički pregled… I stoga ih zakonodavac, smatra Lasić mora zaštititi od nelegalnih prijevoznika.

-Međutim, ovo danas što su napravili je nedopustivo. Zvala me je žena u osmo mjesecu trudnoće koja nije mogla proći prema bolnici na pregled. U srcu turističke sezone, a od turizma žive i oni sami, zaustaviti promet od grada prema Zračnoj luci je nedopustivo. Svatko ima pravo na prosvjed, ali neka idu u Zagreb pred Ministarstvo – rekao nam je konavoski načelnik Lasić.

Pročitajte još

U županiji nabavljaju dodatnu opremu za intervencije kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Izmijenjena trasa Libertasovog autobusa u Moluntu zbog izvođenja radova

Dulist

ZBOG ŽALBE Zaustavljen i drugi natječaj za Lučino razdolje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija