Aktualno

Prekršajne prijave protiv 167 taksista, napadači još uvijek nepoznati

Prekršajne prijave protiv 167 taksista, napadači još uvijek nepoznati

Protiv 167 taksista koji su danas sudjelovali u blokadi prometa policija će podnijeti prekršajne prijave te još dvije prekršajne prijave protiv organizatora Boža Miletića, predsjednika Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnika.

Podsjetimo organizatori nisu prijavili prosvjed, a Miletiću će se jedna prekršajna odnositi na nepropisno ostavljanje auta na cesti.

Inače, po okončanju prosvjeda trojica dubrovačkih taksista su napadnuta i završila su u bolnici s ozljedama. Jedan je dobio višestruke prijelome potkoljenice, drugi ozljedu koljena, a treći ozljede nosa.

Iako je prvotno bilo govora da se radi o Splićanima, vozačima Ubera, policija kako neslužbeno doznajemo do sad nije uspjela identificirati napadače. Domaći taksisti očito ne žele pomoći u otkrivanju napadača na trojicu svojih kolega.
Ozlijeđeni taksisti se navodno ne sjećaju napada što policiji otežava identifikaciju i otkrivanje počinitelja. Neslužbeno doznajemo i to kako su ih naveli na krivu registracijsku oznaku, a i opisi napadača nisu pouzdani.

Pročitajte još

[FOTO] DOBRE VIJESTI Provozali smo se ‘Neboderkom’ s Tatjanom Puljizević!

Nora Di Leo

Počinju nacionalni ispiti, pisat će ih više od 37 tisuća učenika

Dulist

Prolaz na jugoistok – Žarko Dragojević

Ivana Grkeš