Aktualno

Prekršajne prijave protiv 167 taksista, napadači još uvijek nepoznati

Protiv 167 taksista koji su danas sudjelovali u blokadi prometa policija će podnijeti prekršajne prijave te još dvije prekršajne prijave protiv organizatora Boža Miletića, predsjednika Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnika.

Podsjetimo organizatori nisu prijavili prosvjed, a Miletiću će se jedna prekršajna odnositi na nepropisno ostavljanje auta na cesti.

Inače, po okončanju prosvjeda trojica dubrovačkih taksista su napadnuta i završila su u bolnici s ozljedama. Jedan je dobio višestruke prijelome potkoljenice, drugi ozljedu koljena, a treći ozljede nosa.

Iako je prvotno bilo govora da se radi o Splićanima, vozačima Ubera, policija kako neslužbeno doznajemo do sad nije uspjela identificirati napadače. Domaći taksisti očito ne žele pomoći u otkrivanju napadača na trojicu svojih kolega.
Ozlijeđeni taksisti se navodno ne sjećaju napada što policiji otežava identifikaciju i otkrivanje počinitelja. Neslužbeno doznajemo i to kako su ih naveli na krivu registracijsku oznaku, a i opisi napadača nisu pouzdani.

Pročitajte još

Brodovi za Lokrum ove će subote nešto drukčije ploviti. Provjerite promjene

Dulist

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija