Politika

“Povezivanje mene i HDZ-a je bezobrazno”

Povezivanje mene s HDZ-om je neprimjereno i usudio bih se reći bezobrazno – komentirao nam je zamjenik gradonačelnika Niko Šalja priopćenje gradonačelnika Vlahušića vezano za njegovo sinoćnje gostovanje na nacionalnoj televiziji.

-Stav ove Vlade i SDP-a  i nije nikad bio protiv Pelješkog mosta, a nisam ni ja. Ja sam samo za reviziju Mosta u tehničkom i financijskom smislu, kako bi postao  održiv. Nije mi uopće jasno moje povezivanje s HDZ-om i mislim da je gradonačelnik prevršio svaku mjeru-dodao je Šalja za duList naglasivši:

-Nikada nisam rekao da nemam prostora za svoje političko djelovanje. Naprotiv mislim da sam u ove tri godine itekako imao prostora i dobro ga iskoristio- napomenuo je dodavši kako  je problem u dubrovačkoj koaliciji donošenje odluka bez SDP-a:
-Dosta je bilo donošenja takvih odluka bez SDP-a, koje su ujedno bile i loše.  Primjer toga je odluka u kojoj nije sudjelovao SDP i koja je dovela gradonačelnika i Vićana pred USKOK – napomenuo je Šalja osvrnuvši se i na odnos sa Društvom prijatelja dubrovačke starine:

-Ako baš hoćete i stavke u Ugovoru sa DPDS-om na kojima je gradonačelnik inzistirao, a koje sada pobija, donesene su bez SDP-a. Iako  su SDP-ovci inzistirali da to ne radi i da to nije dobro. Ove su insinuacije neprimjerene i uopće ih nije vrijedno komentirati-zaključio je Niko Šalja.

Pročitajte još

HDZ NAKON IZBORA Franković: Građani su poslali poruku Vlahušiću, dobio je najveću političku lekciju

Zvonimir Pandža

Petrača odlučuje hoće li Župljani načelnika birati u drugom krugu

Dulist

HDZ-u za većinu u Županijskoj skupštini nedostaju dvije ruke. Uskače li i ovog puta Vićan?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija