GradUrednički izbor

POTPISAN UGOVOR! Rekonstrukciju place u Gružu radit će (ipak) Magnum Supra i Elektrocentar Petek

POTPISAN UGOVOR! Rekonstrukciju place u Gružu radit će (ipak) Magnum Supra i Elektrocentar Petek

Za radove na rekonstrukciji place u Gružu potpisan je ugovor! Odabrani izvođač radova zajednica je gospodarskih subjekata Magnum Supra d.o.o., Dubrovnik i Elektrocentar Petek d.o.o., Ivanić – Grad. Ugovor je potpisan još prošloga utorka, a iz gradske uprave i Sanitata Dubrovnik o tome nisu izvijestili javnost. 

Podsjetimo, na navedenu odluku više puta žalili su se iz Alfaplan građenje d.o.o. iz Dubrovnika, međutim prije nekoliko dana njihova žalba (ponovo) je odbačena, a kao obrazloženje Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave navodi neosnovanost. Vijeće Državne komisije sastavljeno je od članova Nelice Vidić, zamjenice predsjednice te Alice Brandt i Danijele Antolković, članica. Žalitelja Alfaplan građenje d.o.o. kao opunomoćenica je zastupala Viktorija Knežević.

Kriterij za odabir ponude je ekonomski najpovoljnija ponuda, pri čemu su kriteriji i njihov relativni značaj cijena ponude 70 posto i specifično iskustvo stručnjaka 30 posto. U predmetnom postupku pristigle su dvije ponude te je odabrana gore spomenuta zajednica ponuditelja.

Protiv ovog rješenja nije dopuštena žalba, ali se može pokrenuti upravni spor pred Visokim upravnim sudom Republike Hrvatske u roku od 30 dana od isteka osmog dana od dana javne objave rješenja na internetskim stranicama Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave. Tužba se, navodi se u Rješenju, predaje neposredno u pisanom obliku, usmeno na zapisnik ili se šalje poštom, odnosno dostavlja u elektroničkom obliku putem informacijskog sustava.

Kako doznajemo, radovi na rekonstrukciji place u Gružu trebali bi početi u veljači 2023. godine.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist