Aktualno

ELEKTROCENTAR PETEK MJESEC DANA U BLOKADI Ugrožena gradnja place u Gružu i Lučinog razdolja!?

Tvrtka Elektrocentar Petek, koja se s Magnum Suprom pojavila kao najbolji ponuditelj za dva veća projekta na dubrovačkom području, u financijskim je problemima. Tome svjedoče i dva prijedloga za otvaranje stečajnog postupka kroz listopad ove godine, ali i prijedlog samog dužnika, Elektrocentra Petek, kojim je zatraženo otvaranje predstečajnog postupka.
Inače, Elektrocentar Petek i Magnum Supra su još sredinom rujna s Agencijom za gospodarenje otpadom Dubrovačko-neretvanske županije, u nazočnosti župana i ministra Davora Filipovića, potpisali ugovor o projektiranju i izgradnji Centra za gospodarenje otpadom Lučino razdolje težak 400 milijuna kuna bez PDV-a. Ista zajednica ponuditelja javila se i na javni poziv Sanitata za rekonstrukciju place u Gružu. Dva puta su izabrani za najpovoljnijeg ponuditelja za ovaj posao, no postupak je još uvijek u tijeku zbog žalbe tvrtke Alfaplan građenje. Njihova je ponuda za ovaj posao, podsjetimo, iznosila gotovo 18,5 milijuna kuna (s PDV-om).

Opširnije pročitajte u tiskanom izdanju DuLista koji je od ove srijede, 2. studenog u prodaji!

Pročitajte još

[PELJEŠAC JE ONLINE] Cijeli Jadran je od sada pokriven mjerenjima meteoroloških radara

Dulist

Od četvrtka se više ne može parkirati na prostoru ex. Radeljevića

Dulist

Dubrovnik u izboru najboljih gradova za život

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija