GradNatječajiUrednički izbor

POSLOVNA PRILIKA U DULIST Postanite dio našeg tima!

Logo DuList

Mladi ste, obrazovani i upravo ste završili fakultet? Ili još uvijek studirate pa se želite okušati u struci? Ili ne biste više radili kao konobar nego se okušali u novinarstvu! DuList vam nudi priliku za posao! Naime, u potrazi smo za novinarima ili novinarkama, pripravnicima ili pripravnicama, novinarima na desku – osobama koje su spremne raditi u dinamičnom okruženju, vole pratiti društvena zbivanja i osluškivati svijet oko sebe.
Redakcija DuLista nudi niz pogodnosti, uključujući mogućnosti za kontinuirano učenje i napredovanje, rad u dinamičnom okruženju te prilike za napredovanje.

Uvjeti su osnovna informatička znanja, izvrsno baratanje hrvatskim jezikom i poznavanje osnova fotografije. Kandidat će u timu DuLista proći dodatno usavršavanje, kako novinarsko, tako i fotografsko, a ujedno će imati priliku raditi u skupini mladih, motiviranih i stručnih ljudi.

Kandidat će steći novinsko obrazovanje sukladno užim područjima rada, a imat će priliku raditi s našim novinarima (politika, život, sport, kultura, lifestyle…), razvijajući vlastite ambicije i ostvarujući napredak u karijeri novinara/ke.

Posao je stimulativan, brz, dinamičan i pokretački, te iste osobine očekujemo od kandidata. Također, DuList nakon probnog roka nudi i mogućnost stalnog zapošljavanja, ovisno o trenutnim uvjetima. Razumijemo važnost pronalaska pravog poslovnog okruženja. Zato nudimo mogućnost probnog razdoblja kako bi kandidati mogli isprobati radno mjesto prije nego se odluče za stalni angažman.

Ako želite biti dio DuList tima, pišite nam na info@dulist.hr (motivacijsko pismo i životopis). Također, možete nas posjetiti na trećem katu zgrade ‘Pentagona’ (Ćira Carića 3), svake srijede od 10 sati, uz najavu na telefon 020350 670.

 

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist