Podcast

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Daniel Marušić slavi 25 godina svoje agencije i analizira turističku situaciju u Dubrovniku

s barbarom Danijel Marusic

s barbarom Dado MarusicU novoj epizodi podcasta DuLista gostuje Daniel Marušić, vlasnik agencije Dubrovnik Travel koja ove jeseni proslavlja 25 godina uspješnog poslovanja. U razgovoru s Barbarom Đurasović prisjetio se početaka i stvaranja MICE industrije u Dubrovniku, kriza kroz koje je tvrtka uspješno brodila da bi danas njen vlasnik nosio titulu influencera kongresne industrije. Marušić je prenio dojmove s najvećeg svjetskog turističkog sajma, londonskog WTM-a, dao prognoze za turističku 2024., ali i kritike zašto u Dubrovniku imamo tek turističku sezonu, a ne i godinu.

Vlasnik DT ujedno je i uspješan triatlonac, predsjednik Triatlon kluba Dubrovnik. Zašto je počeo trčati i što mu triatlon znači u životu – otkrijte u novoj epizodi DuListovog podcasta!

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

 

Pročitajte još

[SPECIJAL] U podcastu ‘S Barbarom’ Veselin Đuho: Puno toga se promijenilo i puno je razloga za to. Najviše žalosti što nema publike na bazenu!

Barbara Đurasović

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Tarik Filipović: Da dobijem Oscara, pola komentara na društvenim mrežama bi bilo negativno!

Barbara Đurasović

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Viktorija Knežević: Razlika između Šuice, Vlahušića i Frankovića je u “pet deka”!

Barbara Đurasović