Politika

PALA OPTUŽBA Otima li Barač HNS-u članove?

Ovih dana su predstavnici SDP-a u Dubrovniku ponudili HNS-ovim članovima da pređu u SDP – objavio je danas predsjednik županijske organizacije HNS-a Valentin Dujmović na svom Facebook profilu.

Podsjetio je usput kako je HNS ‘na lokalnim izborima u Dubrovniku bio druga snaga u Gradu’, a on kao HNS-ov kandidat ušao u drugi krug.
-HNS je druga stranka u Gradu, a tako su odlučili građani! Zahvaljujem svima koji o HNS-u misle dobro, a posebno kolegama iz SDP-a na simpatičnom prijedlogu, ali HNS naravno ostaje u koaliciji s građanima i snažna oporba u našem Gradu. #hnsukoalicijisgradanima – napisao je Dujmović.

Je li ova informacija točna pitali smo prvog čovjeka dubrovačkog SDP-a Jadrana Barača, koji je odbio komentirati izjave na razini Facebook objava, ali i istaknuo:
-HNS-u želim svako dobro u nacionalnoj koaliciji s HDZ-om. Pristup u članstvo SDP-u otvoreno je svim građanima koji se poistovjećuju s idejom socijaldemokracije – rekao je Barač.

Pročitajte još

Burna rasprava oko projekta ispred Vile Salvator: Uređenje ulice ili priprema za peterokatnicu

Andrea Falkoni Račić

Đuro Capor o Areni Lapad: Baraka je očito u dosluhu sa Supernovom

Andrea Falkoni Račić

Gradski vijećnici usvojili Proračun za 2023., prvi u eurima!

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija