Politika

O čemu će se sve raspravljati idućeg ponedjeljka na sjednici Gradskog vijeća?

Deseta sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se idućeg ponedjeljka, 9. travnja, s početkom u 16 sati.

Na dnevnom redu naći će se (zasad) deset točaka uz uvodna vijećnička pitanja. Druga točka dnevnog reda je Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Dubrovnika za 2018. Godinu, bit će riječi o dodjeli koncesije za gospodarsko korištenje općeg ili drugog dobra zračnog prostora kojim prolazi trasa žičare, društvu Excelsa nekretnine d.d., kao prijedlog odluke, potom prijedlog zaključka o potpisivanju Ugovora o donaciji sa Društvom prijatelja dubrovačke starine i prihvaćanju ponude društva Zagrebačka banka d.d. iz Zagreba u svrhu ostvarivanja prava prvootkupa kupnje nekretnine u k.o. Dubrovnik.

U jednoj od točaka bit će riječi o Kolektivnom ugovoru za zaposlene u JVP ‘Dubrovački vatrogasci’, a u idući ponedjeljak vijećnici će raspravljati I o prijedlogu odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje poslova održavanja javnih kupališta u dijelu koji se odnosi na održavanje pristupa moru te sanaciju plaža na području Grada Dubrovnika. Bit će riječi i o komunalnoj infrastrukturi, na dnevni red dolazi i prijedlog zaključka o prihvaćanju Procjene rizika od velikih nesreća za područje Grada Dubrovnika, potom ugovori o podzakupu poslovnog prostora u Samostanu sv. Klare za potrebe JU u kulturi Kinematografi Dubrovnik a kao posljednja, no ne manje bitna točka jest prijedlog programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja – stanica Dubrovnik za 2018. godinu.

Pročitajte još

Đuro Capor o Areni Lapad: Baraka je očito u dosluhu sa Supernovom

Andrea Falkoni Račić

Gradski vijećnici usvojili Proračun za 2023., prvi u eurima!

Andrea Falkoni Račić

[IZRAVNI PRIJENOS] S DuListom pratite Gradsko vijeće, danas se usvaja prvi proračun u eurima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija