Kultura

Otočki Vilenjak i družina: osam čarobnih i zabavno-poučnih priča za djecu

Iz pera spisateljice prof. Maje Pirolić Hure stigla je nova zbirka priča Otočki Vilenjak i družina. Osam čarobnih i zabavno-poučnih priča napisane su poglavito za djecu dobi o šest do 10 godina i prate zgode i nezgode Vilenjaka i družine životinja kao što su sova, gušterica, vjeverica, voluharica i druge. Zbirku je s 25 originalnih ilustracija u boji prekrasno uresila mag. lik. umj. i podvodna arheologinja Nikolina Ćuk.

Otočki Vilenjak i družina mekog je uveza, nevelikog formata (15 x 21 cm) i opsega (76 stranica), pa je s lakoćom u rukama može držati i čitati svako dijete. Zbog teksta koji se lako čita i poruka koje odišu ljubavlju prema vlastitom krajobrazu, ali i prirodi kao takvoj, te neprolaznim i neprocjenjivim ljudskim vrjednotama, nedvojbeno je da će očarati kako djecu tako i njihove roditelje ili skrbnike.

 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Ekskluzivno smo ušli u čarobni svijet Držićevih životnih pozornica!

Mia Njavro Banić

U Lazaretima otvorena izložba ‘Braća po oružju’

Dulist

Romantična rock komedija večeras na daskama Scene Bursa

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija