Aktualno

ODVJETNIK MATKA KLARIĆA On je uzorit djelatnik MUP-a, negira da je bilo koju djelatnicu seksualno uznemiravao

Ne želeći komentirati same činjenice iz postupka koji je u tijeku, moram istaći ‘koincidenciju’ da je tekst u medije izašao baš neposredno pred ročište Disciplinskog suda u Splitu, čime se izravno vrši pritisak na rad tog disciplinskog suda kao i na ravnateljstvo MUP-a u pogledu statusa Matka Klarića – istaknuo je pravni zastupnik načelnika PGP Gruda Matka Klarića odvjetnik Dario Obradović u očitovanju kojega je uputio medijima.
Ističe kako se načelnik Klarić kategorički negira da je bilo koju djelatnicu PGP Gruda seksualno uznemiravao na bilo koji način, a što će dokazati tijekom samog postupka.
-Radi se o nikad kažnjavanom i višestruko pohvaljivanom i nagrađivanom djelatniku MUP-a zaposlenom u strukturama MUP-a više od 20 godina koji je postigao izuzetne rezultate u svom radu, a posebno na sprječavanju odnosno otkrivanju trgovine narkoticima, pa je stoga ovakav medijski linč bez ikakvog dokaza zapravo neshvatljiv – ističe dalje Obradović navodeći kako će Matko Klarić radi zaštite svoje časti i ugleda pokrenuti odgovarajuće pravne postupke. Inače, očitovanje je poslao na tekst objavljen na portalu Index, pri čemu navodi kako je isti pisan s ciljem difamiranja Matka Klarića osobno i profesionalno.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija