Aktualno

ODVJETNIK MATKA KLARIĆA On je uzorit djelatnik MUP-a, negira da je bilo koju djelatnicu seksualno uznemiravao

Ne želeći komentirati same činjenice iz postupka koji je u tijeku, moram istaći ‘koincidenciju’ da je tekst u medije izašao baš neposredno pred ročište Disciplinskog suda u Splitu, čime se izravno vrši pritisak na rad tog disciplinskog suda kao i na ravnateljstvo MUP-a u pogledu statusa Matka Klarića – istaknuo je pravni zastupnik načelnika PGP Gruda Matka Klarića odvjetnik Dario Obradović u očitovanju kojega je uputio medijima.
Ističe kako se načelnik Klarić kategorički negira da je bilo koju djelatnicu PGP Gruda seksualno uznemiravao na bilo koji način, a što će dokazati tijekom samog postupka.
-Radi se o nikad kažnjavanom i višestruko pohvaljivanom i nagrađivanom djelatniku MUP-a zaposlenom u strukturama MUP-a više od 20 godina koji je postigao izuzetne rezultate u svom radu, a posebno na sprječavanju odnosno otkrivanju trgovine narkoticima, pa je stoga ovakav medijski linč bez ikakvog dokaza zapravo neshvatljiv – ističe dalje Obradović navodeći kako će Matko Klarić radi zaštite svoje časti i ugleda pokrenuti odgovarajuće pravne postupke. Inače, očitovanje je poslao na tekst objavljen na portalu Index, pri čemu navodi kako je isti pisan s ciljem difamiranja Matka Klarića osobno i profesionalno.

Pročitajte još

Danas se zaređuje novi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović

Dulist

Vjernici iz Grada, Šibenika, Janjeva u večernjoj molitvi s biskupom Glasnovićem

Dulist

Zbog biskupskog ređenja ograničeno kretanje povijesnom jezgrom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija