Aktualno

ODGOĐENA ASTA Američki stručnjaci u turizmu trebali bi stići u lipnju

Grad iz zraka

Uslijed epidemiološke situacije u Hrvatskoj, ali i u SAD-u, konferencija američkih stručnjaka u turizmu ‘ASTA DESTINATION EXPO’ odgođena je za lipanj 2021. godine.

Konferencija ASTA DESTINATION EXPO 2021′, koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske. Ugošćavanje brojnih američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove bit će obećavajući početak turističke sezone.

Hrvatske turističke agencije, hoteli i ostali pružatelji usluga u turizmu iskazali su interes za izlaganjem na Trade show-u i B2B sastancima u okviru ASTA konferencije, a američki agenti će se u Hrvatskoj zadržati u prosjeku 7-10 dana, putujući kroz ostale dijelove naše zemlje prije i poslije konferencije.

-Turistička zajednica grada Dubrovnika upravo provodi intenzivnu promociju Dubrovnika na američkom tržištu u magazinima najvećih američkih avioprijevoznika American Airlines i United Airlines, nakon čega slijedi i reportaža te promotivni film o Dubrovniku za American Airlines. Promocija Dubrovnika u SAD-u nastavak je aktivnosti usmjerenih ka promociji Dubrovnika na najvažnijim emitivnim tržištima tijekom globalne pandemije. Budući da su američki turisti godinama bili na drugom mjestu po broju turista u Dubrovniku, SAD tržište je od izuzetne važnosti za Dubrovnik te je trenutno bitno održavanje vidljivosti i ciljana promocija Dubrovnika kao poželjne i sigurne turističke destinacije – navode iz gradske Turističke zajednice.

Pročitajte još

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist