DuList INUrednički izbor

ODABRAO ‘BORED PANDA’ Vjenčanica Adriane Ćalete-Car među najružnijim haljinama ikad!

ODABRAO 'BORED PANDA' Vjenčanica Adriane Ćalete-Car među najružnijim haljinama ikad!

Internet ne oprašta i iznimno je okrutan, mnogi su se uvjerili u to! Neke, izgleda, to pretjerano ne opterećuje. Jedna od njih je Adriana Ćaleta – Car, ‘prelijepa Dubrovkinja’, kako joj vole tepati mnogi. Ona se u lipnju crkveno vjenčala za svog odabranika, nekoliko godina mlađeg Duju Ćaletu-Cara, hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Glamurozno vjenčanje godine, koje su odgodili zbog pandemije, održalo se u Dubrovniku. U crkvi sv. Ignacija održala se crkvena ceremonija gdje su se zakleli jedno drugom na vječnu ljubav.

Adriana je za svoje crkveno vjenčanje odabrala haljinu koju je kreirala poznata dizajnerica Matija Vuica, dok je Duje izabrao jednostavno crno odijelo. Upravo je Adrianina vjenčanica izazvala salve uglavnom negativnih komentara, a ‘šlag na torti’ je visoko mjesto među najružnijim haljinama ikad. Naime, Adrianina vjenčanica našla se na listi koju je objavila svjetski popularna stranica Bored Panda. Njenu haljinu opisali su riječima: ‘Zašto imati samo jednu vjenčanicu kada ih možete spojiti deset u gnjusnu mješavinu?’. Prilično okrutno, zar ne? Pogledajte komentare ovdje.

ODABRAO 'BORED PANDA' Vjenčanica Adriane Ćalete-Car među najružnijim haljinama ikad!

ODABRAO 'BORED PANDA' Vjenčanica Adriane Ćalete-Car među najružnijim haljinama ikad!

Bored Panda bavi se umjetnošću, pop kulturom i lifestyleom, a na mjesečnoj bazi pregledava se oko 100 milijuna puta. Misija je stranice isticati zanimljive teme iz cijelog svijeta, a posebnost to što ju stvatno može kreirati, odnosno doprinositi. Popularnost joj se svakodnevno širi.

Bored Panda sliku je ‘povukao’ sa Facebook grupe ‘You can’t just slap some fabric together and call it a dress’, odnosno u prijevodu ‘Ne možete samo spajati tkanine i to nazivati haljinom’. Tema je očita…

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist