DuList IN

FOTO/VIDEO Adriana i Duje Ćaleta-Car izrekli sudbonosno ‘da’ u Dubrovniku!

FOTO/VIDEO Adriana i Duje Ćaleta-Car izrekli sudbonosno 'da' u Dubrovniku!

Dubrovkinja Adriana Ćaleta-Car (30) i hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car (25) izrekli su još jednom sudbonosno ‘da’ u Dubrovniku.

Glamurozno vjenčanje godine, koje su odgodili zbog pandemije, započelo je u Vrtu palmi u hotelu Excelsior na piću dobrodošlice u popodnevnim satima. Na taraci ih je zabavljao splitski pjevač Marko Pecotić Peco. Uz kumove, obitelj i prijatelje, s mladencima je bio i mali sin Mauro.

Kasnije su se mladenci, uz pratnju zaštitara, i uzvanici uputili na Jezuite, u crkvu sv. Ignacija na crkvenu ceremoniju gdje su se zakleli jedno drugom na vječnu ljubav. Peco je u crkvi izveo pjesmu Ave Maria. Adriana je za svoje crkveno vjenčanje odabrala haljinu koju je kreirala poznata dizajnerica Matija Vuica, dok je Duje izabrao jednostavno crno odijelo.

FOTO/VIDEO Adriana i Duje Ćaleta-Car izrekli sudbonosno 'da' u Dubrovniku!

FOTO/VIDEO Adriana i Duje Ćaleta-Car izrekli sudbonosno 'da' u Dubrovniku!

FOTO/VIDEO Adriana i Duje Ćaleta-Car izrekli sudbonosno 'da' u Dubrovniku!

FOTO/VIDEO Adriana i Duje Ćaleta-Car izrekli sudbonosno 'da' u Dubrovniku!

Adrianina sestra Antonela Đurđević Bujak također je nosila kreaciju Matije Vuica, u tonovima plave boje. Mladenkin je buket bio napravljen od bijelih tulipana. Vjenčanju su prisustvovali i poznati hrvatski nogometaši Bruno Petković, Lovre Kalinić i Dejan Lovren. Veliki i značajan dan za mladence nastavio se u tvrđavi Revelin gdje bi ih trebali zabavljati Jole i Petar Grašo.

Godinu dana nakon
Upravo se na taraci ove tvrđave u svibnju prošle godine održao svjetovni obred kada su Adriana i Duje pred matičarom uplovili u bračnu luku. Uz njih su na ovoj intimnoj ceremoniji bili kumovi, kao i najuža obitelj te prijatelji. Tada je također nosila kreaciju koju je osmislila s Matijom Vuica, a inspiriranu rimskim božicama. U kolovozu iste godine postali su roditelji malog Maura. Mladenci su tako nakon godinu dana odlučili organizirati i crkveno vjenčanje za veći broj ljudi, svoju širu obitelj i prijatelje.

Djevojačka u Dubrovniku
Obrambeni igrač francuskog Marseillea i pravnica krajem su svibnja, prije svadbenog slavlja, odmarali sa sinom Maurom u Milanu. Samo dan prije svadbe, Duje je odigrao reprezentativnu utakmicu u Osijeku protiv Austrije. Podsjetimo, ‘Vatreni’ su izgubili od Austrijanaca rezultatom 0:3. Dok je Duje bio u reprezentativnim obvezama, Adriana je uživala u Dubrovniku i pripremala se za veliki dan. Njene prijateljice priredile su joj u dubrovačkom hotelu predivno iznenađenje, odnosno djevojačku zabavu uz mnoštvo balona te slatkih i slanih delicija. Prijateljice su je iznenadile i s knjigom uspomena koja je kod Adriane izazvala suze radosnice. Na djevojačkoj su uz mladenku, među ostalim, bile i influencerice rođena Dubrovkinja Pamela Badžek te Anamaria Raić, kao i dizajnerica Andrea Zvono Bašić koja je zaslužna za haljinu koju je nosila Adriana. Idući dan organizirali su ponovno zabavu u jednom dubrovačkom restoranu u Gružu za nešto veće društvo.

Početak veze
Adriana i Duje upoznali su se 2017. godine u Zagrebu. Njihova je veza od samih početaka bila pod budnim okom javnosti te su redovito objave na društvenim mrežama bile medijski popraćene. Da je sve krenulo u jednom ozbiljnom smjeru, potvrdila je i Adriana praćenjem svoga izabranika na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine u Rusiji na kojem je Duje s ‘Vatrenima’ osvojio srebro. Dubrovkinja i ‘Vatreni’ zaručili su se prvog dana ožujka 2021. godine.

Dvojac trenutno živi u francuskom Marseilleu gdje Duje igra za tamošnji klub Olympique de Marseille. Adriana se prije zajedničkog života s Dujom bavila manekenstvom, a radila je i kao vježbenica u jednom odvjetničkom uredu nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu u Splitu.

Mladencima želimo puno sreće u daljnjem zajedničkom životu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Pecotić Peco (@markopeco)

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist