Županija

Njemački turisti u županiji lani ostvarili 740 tisuća noćenja

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu CMT koji se održava u Stuttgartu od 14. do 22. siječnja 2023. godine.

Na sajmu nastupamo kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice koji se održava u prostoru Neue Messe Stuttgart, a veličine je 169m2 – ističu iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Pored Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači su i Valalta, Cresanka, TZ Kvarnera, Camping Cres & Lošinj, Camping Straško & Omišalj, TZ Zadarske županije, Aminess Hotels & Campsites, NP Plitvička jezera, TZ Šibensko-kninske županije, Plava Laguna, Maistra, Valamar, TZ Rab, Amadria Park, TZ Ličko-senjske županije.

CMT Stuttgart je najveći svjetski potrošački sajam za turizam i slobodno vrijeme. Posjetitelji se mogu prepustiti inspiraciji i pronaći svoj slijedeći odmor iz snova i sve što to podrazumijeva uz uživanje u folkloru, zabavnim predstavama, najboljim destinacijama za odmor i najnovijim kamper vozilima. Što god želite doživjeti na odmoru, najbolje ideje možete pronaći na CMT-u.

Inače, njemački turisti nalaze se na drugom mjestu po broju noćenja u 2022. godini na području Dubrovačko-neretvanske županije s ostvarenih 739.244 noćenja i 97 posto noćenja iz rekordne 2019. godine.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija