Kultura

Ne propustite Noć kazališta

Dio hrvatskih gradova, njih 27, obilježit će sa 119 predstava i 40-ak popratnih programa ovogodišnju „Noć kazališta“.

Ova manifestacija obilježit će se i u Dubrovniku. Na daskama Kazališta Marina Držića odigrat će se predstava „Kidaj od svoje žene“ s početkom u 19.30 sati. Ulaz je besplatan.
Tu je i premijera glazbeno – scenskog recitala "Ljubičasti Stradun" Studentskog teatra Lero u spomen na Milana Milišića i u povodu obilježavanja 20. godišnjice njegove pogibije. Recital će se održati s početkom u 18 sati u Lerovim prostorima u Lazaretima.

Noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova svake godine treće subote u mjesecu studenom. Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike. Europska Noć kazališta održavat će se i u susjednim državama BiH, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji, Austriji te Slovačkoj.
 
 

Pročitajte još

Klapa Kaše izvedbom Shakespearovih soneta zatvorila Midsummer Scene festival

Dulist

Vječni Verdi ispred Kneževa dvora

Dulist

OVOG UTORKA Izložba slika i marama s motivima ‘Držićeve životne pozornice’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija