Politika

NA LISTI JELENE PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Ibrica Jusić kandidat za vijećnika zagrebačke Gradske skupštine

Dubrovački glazbenik i kantautor Ibrica Jusić nalazi se na kandidacijskoj listi za Gradsku skupštinu kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Zagreba Jelene Pavičić Vukičević.

-Spoj mladosti, energije, ali i iskustva i znanja – riječi su kojima je Jelena Pavičić Vukičević opisala kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu, na kojoj je ona na prvom mjestu, a iza nje su kandidati za njezine zamjenike Ivica Lovrić i Otto Barić.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice i kandidatkinja za šeficu metropole naglasila je kako uz najkvalitetniji program ima i najkvalitetniju listu, na kojoj su mjesto pronašli mnogi estradnjaci. Na listi su se među glazbenicima uz Ibricu Jusića našli i Sandra Bagarić te Zdenka Kovačiček. Na popisu je i jedini hrvatski frizer u Kući slavnih Ivica Zanetti te ekonomist Ljubo Jurčić. Kao ni njezin prethodnik, Pavičić Vukičević nije izostavila ‘sportsko pojačanje’ pa je svoje mjesto dobio i streljač Josip Glasnović. Na listi su i već dobro poznata skupštinska te gradska lica poput Višnje Fortune, Gordane Rusak, Irene Cajner Mraović, Miodraga Deme, Slavka Kojića, Tamare Čubretović, Nenada Predovana…, piše Zagreb.info.

Pročitajte još

NARDELLI SE ZAHVALIO BIRAČIMA Opravdat ću svaki glas koji sam dobio od svojih Župljana

Dulist

HDZ NAKON IZBORA Franković: Građani su poslali poruku Vlahušiću, dobio je najveću političku lekciju

Zvonimir Pandža

Petrača odlučuje hoće li Župljani načelnika birati u drugom krugu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija