Politika

NA LISTI JELENE PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Ibrica Jusić kandidat za vijećnika zagrebačke Gradske skupštine

Dubrovački glazbenik i kantautor Ibrica Jusić nalazi se na kandidacijskoj listi za Gradsku skupštinu kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Zagreba Jelene Pavičić Vukičević.

-Spoj mladosti, energije, ali i iskustva i znanja – riječi su kojima je Jelena Pavičić Vukičević opisala kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu, na kojoj je ona na prvom mjestu, a iza nje su kandidati za njezine zamjenike Ivica Lovrić i Otto Barić.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice i kandidatkinja za šeficu metropole naglasila je kako uz najkvalitetniji program ima i najkvalitetniju listu, na kojoj su mjesto pronašli mnogi estradnjaci. Na listi su se među glazbenicima uz Ibricu Jusića našli i Sandra Bagarić te Zdenka Kovačiček. Na popisu je i jedini hrvatski frizer u Kući slavnih Ivica Zanetti te ekonomist Ljubo Jurčić. Kao ni njezin prethodnik, Pavičić Vukičević nije izostavila ‘sportsko pojačanje’ pa je svoje mjesto dobio i streljač Josip Glasnović. Na listi su i već dobro poznata skupštinska te gradska lica poput Višnje Fortune, Gordane Rusak, Irene Cajner Mraović, Miodraga Deme, Slavka Kojića, Tamare Čubretović, Nenada Predovana…, piše Zagreb.info.

Pročitajte još

UKLJUČENI I FRIZERSKI SALONI Najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina umanjen za 50 posto

Dulist

BURNA RASPRAVA O SMANJENJU NAKNADA Vićan Selmaniju: Možete mi reći da sam debeo i ružan, ali ne i da sam socijalno neosjetljiv

Dulist

‘SAD JE PRILIKA POMOĆI I NJIMA’ Autobuserima smanjena cijena zaustavljanja na Pilama za 30 posto

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija