Politika

NA LISTI JELENE PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Ibrica Jusić kandidat za vijećnika zagrebačke Gradske skupštine

NA LISTI JELENE PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Ibrica Jusić kandidat za vijećnika zagrebačke Gradske skupštine

Dubrovački glazbenik i kantautor Ibrica Jusić nalazi se na kandidacijskoj listi za Gradsku skupštinu kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Zagreba Jelene Pavičić Vukičević.

-Spoj mladosti, energije, ali i iskustva i znanja – riječi su kojima je Jelena Pavičić Vukičević opisala kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu, na kojoj je ona na prvom mjestu, a iza nje su kandidati za njezine zamjenike Ivica Lovrić i Otto Barić.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice i kandidatkinja za šeficu metropole naglasila je kako uz najkvalitetniji program ima i najkvalitetniju listu, na kojoj su mjesto pronašli mnogi estradnjaci. Na listi su se među glazbenicima uz Ibricu Jusića našli i Sandra Bagarić te Zdenka Kovačiček. Na popisu je i jedini hrvatski frizer u Kući slavnih Ivica Zanetti te ekonomist Ljubo Jurčić. Kao ni njezin prethodnik, Pavičić Vukičević nije izostavila ‘sportsko pojačanje’ pa je svoje mjesto dobio i streljač Josip Glasnović. Na listi su i već dobro poznata skupštinska te gradska lica poput Višnje Fortune, Gordane Rusak, Irene Cajner Mraović, Miodraga Deme, Slavka Kojića, Tamare Čubretović, Nenada Predovana…, piše Zagreb.info.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist