Zanimljivosti

Kreativni vandali?!

Kao i mnogo puta dosad ukrasi na gradskim jelkama postali su meta vandala. Zadnji slučaj dogodio se na pošti Lapad gdje su na meti bili baluni i trake s postavljene jelke koja bi Lapađanima trebala stvarati ugođaj nadolazećih blagdana.

No, ovi, možemo ih nazvati i domišljatim ili čak kreativnim vandalima ukrase nisu tek polomili, bacili, ukrali, ili što li već čine s njima – već su ih jednostavno premjestili.

Ukrasili su tako obližnji bor, i to onaj čija se krošnja nadvija nad dvije tamnošnje klupe za odmor, omiljeno okupljalište određenog broja naših sugrađana. A kako bi valjda i klupe bile ljepše i u blagdanskom ugođaju, i njih su ukrasili fjokama. No, iako su ukrasi 'samo' premješteni na obližnje stablo to ove vandale nikako ne opravdava.

Nadamo se da će ukrasi ipak dočekati blagdane na mjestima na kojima su i postavljeni. Jer na koncu, svi oni plaćaju se iz špagova građana budući da je riječ o gradskoj imovini.

Pročitajte još

[FOTO] ZELENA ČISTKA Ronioci iz podmorja Lokruma izvadili 56 kilograma otpada, najviše plastike

Dulist

ZA POTREBE KORISNIKA Prodajom Caritasovih bilježnica s porukama Ljubavi prikupljeno više od 40.000 kuna

Dulist

U Đurinićima – predstavljanje knjiga Stijepa Mijovića Kočana uz glazbu i tematski zalogaj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija