Zanimljivosti

Kreativni vandali?!

Kao i mnogo puta dosad ukrasi na gradskim jelkama postali su meta vandala. Zadnji slučaj dogodio se na pošti Lapad gdje su na meti bili baluni i trake s postavljene jelke koja bi Lapađanima trebala stvarati ugođaj nadolazećih blagdana.

No, ovi, možemo ih nazvati i domišljatim ili čak kreativnim vandalima ukrase nisu tek polomili, bacili, ukrali, ili što li već čine s njima – već su ih jednostavno premjestili.

Ukrasili su tako obližnji bor, i to onaj čija se krošnja nadvija nad dvije tamnošnje klupe za odmor, omiljeno okupljalište određenog broja naših sugrađana. A kako bi valjda i klupe bile ljepše i u blagdanskom ugođaju, i njih su ukrasili fjokama. No, iako su ukrasi 'samo' premješteni na obližnje stablo to ove vandale nikako ne opravdava.

Nadamo se da će ukrasi ipak dočekati blagdane na mjestima na kojima su i postavljeni. Jer na koncu, svi oni plaćaju se iz špagova građana budući da je riječ o gradskoj imovini.

Pročitajte još

Kreće STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

Zašto je toplinski val opasan za zdravlje i kako se zaštititi?

Dulist

SLAVLJE U ŽUPI SV. NIKOLE U Čilipima u istom danu kršteno četvero djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija