Zanimljivosti

Kako je bilo na koncertu u Zatonu

Kako je bilo na koncertu u Zatonu

Humanitarni koncert „Pomozimo Damiru Đuriću!“ na kojem su nastupiti Matko i Brane, Grupa Taliri i Teatar održan je sinoć u Zatonu.

Sjajna zabava i mnoštvo mladih došli su podržati akciju kojom se žele prikupiti sredstva za pomoć plivaču Juga i učeniku Turističke i ugostiteljske škole koji je 3. rujna doživio prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Odmah je prebačen u Zagreb na Kliniku za traumatologiju gdje mu je isto jutro izveden operacijski zahvat na slomljenim vratnim kralješcima. Tek 22. rujna liječnici su procijenili da mu život više nije u opasnosti. Damir je napravio prvi skalin na dugom putu oporavka. Pobijedio je smrt.

One prave životne bitke tek ga čekaju. Damir za sada jedino osjeća glavu i to do vrata, a ostali dijelovi tijela su oduzeti, ne odgovaraju na podražaje. Njemu i njegovoj obitelji predstoje dani i godine rehabilitacije i operativnih zahvata kako bi Damir jednoga dana imao što kvalitetniji život.
Organizatori iz Mjesnog odbora Zaton zahvaljuju svima koji su se sinoć okupili  u Domu, izvođačima koji su se odazvali i nastupali bez honorara, tiskari Alfa 2, DB Kantunu, Pemo Trade-u, redarima iz Gladiator team-a, konobarima i svima onima koji su bez naknade za svoj rad sudjelovali u organizaciji, tako da ukupan prihod ove humanitarne ide za pomoć Damiru.

Svi koji nisu mogli nazočiti humanitarnom koncertu "Pomozimo Damiru Đuriću", svoj doprinos mogu dati uplatom na:

OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
žiro račun broj: 2407000-3104108527
poziv na broj: 3262203821
model: 02

OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
Devizni račun broj: 2407000-3262203821
Swift: OTPVHRXX
Iban: HR6124070003262203821
 
"ZDRAV ČOVJEK IMA 1000 ŽELJA, A BOLESTAN SAMO JEDNU" zato pomozimo Damiru da ostvari svoju želju!
 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist