PodcastPolitikaUrednički izbor

[IZBORNI PODCAST] STIPO MLINARIĆ ĆIPE: Milanović i Plenković nisu bili na Srđu i Morinju, njima ne trebaju živi heroji!

[IZBORNI PODCAST] STIPO MLINARIĆ ĆIPE: Milanović i Plenković nisu bili na Srđu i Morinju, njima ne trebaju živi heroji!

Stipo Mlinarić Ćipe, Vukovarac i heroj Domovinskog rata predvodi listu Domovinskog pokreta u 10. izbornoj jedinici. Mlinarić je prvi u Dubrovniku u utorak predstavio svoju listu, a potom sjeo u DuListov studio i u razgovoru s voditeljicom i novinarkom Barbarom Đurasović pretresao stanje u Hrvatskoj.

Zašto je baš odabrao 10. izbornu jedinicu koja obuhvaća južni dio Splitsko-dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvansku županiju, na kojih deset vrijednosti Domovinski pokret temelji svoj program i od kojih ne odustaju, kako bi vratili mlade Hrvate natrag u domovinu, ali i riješili pitanje ilegalnih migranata bile su tek neke od tema o kojima se razgovaralo u podcastu.

Mlinarić je iznio i svoja očekivanja gdje nakon 17. travnja u 10. izbornoj jedinici očekuje minimalno tri mandata i ulazak Dubrovčanina Ričarda Miluna u Sabor. Dakako, komentirao je s kim nikad ne bi mogao u koaliciju, a s kim ne želi! Sve to pogledajte u prvom izbornom podcastu Dulista, ali i na YouTubeu, Instagramu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist

ZA TRI GLASA Ava Karabatić ostvarila bolji rezultat od ministrice Obuljen Koržinek

Dulist

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

Dulist