Politika

Imenovani novi predstavnici Grada u Upravnom vijeću Blagih djela, Kosović umjesto Kristića

Terezina Orlić, Nada Medović i Suzana Kosović nove su predstavnice Grada Dubrovnika u Upravnom vijeću Zaklade Blaga djela, sukladno statutarnim izmjenama. Orlić i Medović bile su članice tog tijela i u dosadašnjem mandatu, no Maru Kristiću nije ponovno ukazano povjerenje već je imenovana Kosović.

Pitanje Kristićeve smjene potaknula je njegova kolegica Dolores Lujić.

-Dvije su članice ostale iste, mijenja se Maro. Koji je razlog njegove smjene? Je li on nešto krivo radio? – pitala je Lujić.

Za riječ se javio i sam Kristić, koji se zahvalio Gradskom vijeću na prethodnom ukazanom povjerenju te svim članovima Upravnog vijeća Zaklade.

-U razloge smjene neću ulaziti, tu je potpuno sve jasno, ali Zaklada je iznad svega – rekao je te poručio kako se treba poraditi na transparentnosti u procesu odlučivanja u samoj zakladi.

Gradonačelnik Mato Franković objasnio je kako se ovdje ne radi o smjeni, već o isteku mandata.

-Formira se novo Upravno vijeće i imenuju se novi ljudi. Ne radi se o promjenama Mara nego imenovanju novih ljudi – rekao je.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija