Politika

Imenovani novi predstavnici Grada u Upravnom vijeću Blagih djela, Kosović umjesto Kristića

Terezina Orlić, Nada Medović i Suzana Kosović nove su predstavnice Grada Dubrovnika u Upravnom vijeću Zaklade Blaga djela, sukladno statutarnim izmjenama. Orlić i Medović bile su članice tog tijela i u dosadašnjem mandatu, no Maru Kristiću nije ponovno ukazano povjerenje već je imenovana Kosović.

Pitanje Kristićeve smjene potaknula je njegova kolegica Dolores Lujić.

-Dvije su članice ostale iste, mijenja se Maro. Koji je razlog njegove smjene? Je li on nešto krivo radio? – pitala je Lujić.

Za riječ se javio i sam Kristić, koji se zahvalio Gradskom vijeću na prethodnom ukazanom povjerenju te svim članovima Upravnog vijeća Zaklade.

-U razloge smjene neću ulaziti, tu je potpuno sve jasno, ali Zaklada je iznad svega – rekao je te poručio kako se treba poraditi na transparentnosti u procesu odlučivanja u samoj zakladi.

Gradonačelnik Mato Franković objasnio je kako se ovdje ne radi o smjeni, već o isteku mandata.

-Formira se novo Upravno vijeće i imenuju se novi ljudi. Ne radi se o promjenama Mara nego imenovanju novih ljudi – rekao je.

Pročitajte još

PR STRUČNJAK KREŠIMIR MACAN Superizborna godina bit će super zanimljiva jer donosi previše nepoznanica!

Dulist

Hoće li biti na listi za parlamentarne izbore? Franković: ‘Nadam se da ne’

Dulist

Anita Bonačić Obradović poziva na dijalog: Buka je podigla buku!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija