Zanimljivosti

Donacije premašile 600 tisuća kuna!

Humanitarnom akcijom „Pokrijmo im kuću srcima“, koja je namijenjena Udruzi dva skalina, prikupljeno je više od 600 tisuća kuna.

Rečeno je to na prijemu dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića za predstavnike Udruge i organizatora koncerta Zorana Milića, te predstavnike HRT-a i DuTV-a koji su izravno prenosili koncert. Tom im se prilikom gradonačelnik svim zahvalio na angažmanu, koji je rezultirao izuzetno uspješnom humanitarnom akcijom za koju je Grad Dubrovnik donirao 200 tisuća kuna.

Organizator koncerta Zoran Milić je rekao da su ukupne donacije za izgradnju rehabilitacijskog centra udruge Dva skalina premašile 600 tisuća kuna.

Prijemu su nazočili i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.
 

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Stipe Nosić o grobovima u sakristiji

Dulist

Na današnji dan prije 150 godina popisan Ugovor o osnivanju Domorodnog muzeja

Dulist

Što su sve najmlađi naučili na radionicama Zajednice tehničke kulture?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija