Koronavirus u Hrvatskoj

BOŽINOVIĆ ‘KRIVO PROTUMAČEN’ Jesenski praznici neće biti produženi, online nastava ovisno o situaciji

Nakon najave ministra unutarnjih poslova i načelnika Nacionalnog stožera Davora Božinovića kako je moguće da zbog velikog broja zaraženih učenici možda neće ići u školu 4. i 5. studenoga, a koja je protumačena tako se djeci produžava odmor, Božo Pavičin iz Ministarstva obrazovanja razjasnio je kako jesenski praznici neće duže trajati.

-O tome koji će model nastave biti primijenjen za svaku školu odlučuje osnivač, odnosno županijski stožer. Isto je bilo i prošle školske godine – potvrdio je u ponedjeljak za Dnevnik.hr savjetnik ministra znanosti i obrazovanja Božo Pavičin.

-Postojeći model predviđa mogućnost uvođenja online-nastave ovisno o epidemiološkoj situaciji u razredima. Tako će biti i dalje – kazao je Božo Pavičin.

I načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevec za Dnevnik.hr je kazao kako zasad nema generalnog prelaska na nastavu na daljinu. Ta mogućnost, kako je pojasnio, izvjesna je kao i sve druge opcije, no članovi Stožera tek će se sastati i razgovarati o svim modelima.

Pročitajte još

U Hrvatskoj 5.502 nova slučaja, umrlo je i dvogodišnje dijete s teškim komorbiditetima

Dulist

Liječnica HZJZ-a objasnila po čemu se omikron razlikuje od svih dosadašnjih sojeva

Dulist

U županiji imamo 59 novozaraženih, 23 ih je iz Dubrovnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija