Zanimljivosti

Blaćaninu zbog Severine nisu dali vidjeti bebu

severina1

Korčulanin Edi Bosnić ostao je nemalo iznenađen postupanjem koje je doživio u splitskom rodilištu – zbog, kako tvrdi, Severine.

Svoju priču odlučio je podijeliti s riječkim Novim listom. Naime, Bosinić je sina dobio 21. veljače.
– Došao sam u Split, u rodilište, u četvrtak oko 11 sati i na porti zamolio da me puste kod Željke, barem nakratko, budući da nikako u vrijeme posjeta, od pola pet do pola šest poslijepodne, tamo nisam mogao biti. Zadnji trajekt za Korčulu kreće iz Splita u 15 sati, sat prije toga katamaran, i to je to.

Da bih ja, otočanin, ženu vidio u vrijeme posjeta, morao bih prespavati u Splitu, zato sam na porti zamolio da me puste prije, nakratko. Čovjek me nije puštao, kaže, ne smije, a nakon mog inzistiranja da nazove nekog nadležnog, učinio je to i kazao mi kako iz ureda glavne sestre poručuju da bi me inače, u drugim okolnostima, pustili, ili da mi je žena na bilo kojem drugom odjelu, no na drugi kat ne mogu jer je 'tamo Severina' – ispričao je Novom listu Blaćanin Edi Bosnić, dodavši kako ga je to razbjesnilo, jer „znam da je Severinin zaručnik dolazio, i dolazi, u bilo koje doba, a ja, zato što sam običan muž obične žene, ne mogu“.

Ljut i ogorčen, priča dalje ovom dnevnom listu, sjeo je na trajekt u tri popodne i vratio se kući u Blato. U rodilište se ponovno vratio ovog petka kad mu je supruga Željka s bebom iz rodilišta otpuštena, te ih odvezao kući.

Nije problem, govori Edi Bosnić za Novi list, trošak koji je bačen u vjetar, jer put do Splita i natrag košta, nije problem niti izgubljeno vrijeme, problem su, zaključuje, dvostruka pravila. Za slavne, i one koji to nisu. Da je u pitanju sigurnost, recimo, supruge predsjednika države, veli, ovo bi možda i razumio, ali takav tretman pjevačke zvijezde, kojeg ona sama možda nije ni tražila, ne može shvatiti.
Novom listu izjavu je dao i Severinin menadžer Tomislav Petrović koji kaže da Severina s tim problemom nema nikakve veze, te da nije imala nikakvih zahtjeva.

Ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović poručio je kako o slučaju ne zna ništa niti mu se itko žalio, uz napomenu kako bolnica ovim nije prekršila svoj kućni red već je samo inzistirala na njemu.

Izvor: novilist.hr
 

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist