Kultura

APLAUZ TEATAR Stiže ‘Ravnatelj kazališta’, a mi dijelimo ulaznice!

Aplauz Teatar gostuje u Kazalištu Marina Držića ovaj vikend, 27. i 28. veljače u 20 sati s duhovitom operom ‘Ravnatelj kazališta’, a DuList dijeli po dvije ulaznice za obje izvedbe!

Kao i uvijek, potrebno je na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Ravnatelj kazališta’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbržem će pripasti ulaznice za subotu 27. veljače, a idućem za nedjelju 28. veljače!

Djelo W.A. Mozarta tijekom godina doživljavalo je mnoga libreta. Njegov ‘ravnatelj’ poslužio je brojnim svjetskim pozornicama da progovore o kazalištu, ne samo kao o umjetnosti već i o životu samog kazališta. Redatelj opere je Marko Juraga.

Uslijed kulturnih reformi, rezanja troškova, ‘mijenjanja smjera kulturnog razvoja’, zgrada popularnog gradskog kazališta biva zatvorena te je njezin dotadašnji ravnatelj, Oto Kunšt, prisiljen osnovati nezavisnu putujuću kazališnu trupu. U suradnji s novim pomoćnikom, glumcem Bufom, mora pronaći ansambl; glumce i pjevače, umjetnike svih profila, kao i investiture, sponzore, donatore koji su voljni osigurati život kazalištu pa makar i putujućem.

Rezervacije ulaznica: 321 088, kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

FOTO Susret riječi sa Slavicom Stojan i Vesnom Čelebić

Dulist

[FOTO] Predstavljen program 74. Igara, očekuju nas četiri dramske premijere

Dulist

‘Na početku bijaše hrid’ Slavice Stojan, ukoričena povijest Dubrovnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija