DuList IN

Antoneta Alamat Kusijanović: Moj najveći cilj je da Petrus bude sretan u krugu svoje obitelji

Redateljica i scenaristica Antoneta Alamat Kusijanović za DuList se osvrnula na 2021. godinu, ali i na očekivanja za ovu, 2022. godinu.

2021. godina, unatoč jako teškoj situaciji u svijetu, bila mi je izuzetno plodna. Najvažnije sam realizirala na privatnoj razini, prvenstveno zbog toga jer sam postala majka. Na poslovnom planu sam osvojila filmski ‘Svjetski kup u nogometu’ kako bi filmskim laicima metaforički dočarala nagradu ‘Zlatna kamera’ koju sam osvojila na Filmskom festivalu u Cannesu. Čudno je, i nevjerojatno, da su ta dva velika uspjeha došla u isti dan. No, kažu da svako dijete dolazi sa zlatom. Tako je Petrus, moj sin, došao doslovno sa zlatom. Moj najveći cilj u ovoj godini je da Petrus bude sretan u krugu svoje obitelji. Ostalo, u poslovnom smislu, nekako se uvijek slaže. Uz rad, trud i fokus neminovno je da se sve dobro razvija. Inače, imam tri nova projekta, dva u New Yorku i jedan Mexicu, o kojima ću moći pričati detaljnije, nadam se, uskoro.

Pročitajte još

‘Mala truba’ podijelila recept za slasni limun kolač

Dulist

[VIDEO] Poslušajte Nilinu i Sebinu obradu ljubavne pjesme velikog Arsena

Dulist

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija