Kultura

LITERAT SEDMI Uz ugodno druženje predstavljeno preko 40 autora

U sklopu svog ljetnog književnog programa Art radionica Lazareti i Društvo dubrovačkih pisaca održali su predstavljanje novog broja svoga godišnjaka – zbornika Literata.

Ovaj zbornik Društva pisaca donosi preko 40 znanih i nešto manje znanih dubrovačkih autora i njihovih književnih uradaka raznih stilova, od pjesama, proze, drame do eseja i prijevoda.

Svi su oni predstavljeni i spomenuti, a neki od autora pročitali su svoje uratke – Barbara Klepić, Stanko Krnić, Matko Sršen, Irja Jerković, Ivana Lovrić Jović, Mato Jerinić. Dubrovački pjesnik Galaktički Vapaj je i večer dodatno uljepšao kantautorskim pjesmama.

U programu su sudjelovale, te neke dijelove Literata i pročitale dvije Lerovke – Ksenija Seka Medović i Jasna Held, a večer je, kao i svako predstavljanje Literata, protekla ugodno i u veselom društvu.

Pročitajte još

Dio bogate baštine iz Pomorskog muzeja predstavlja se na izložbi u Austriji

Dulist

Dubrovački simfoničari tiskali partituru koncerta ‘Bucolique’ Ludomira Rogowskog

Dulist

PRVO OVOGODIŠNJE IZDANJE DU PISACA ‘Dnevnik tijela’, nova zbirka pjesama Stanka Krnjića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija