Županija

Župan ne zna za optužbe djelatnika Thermoterapije

Mostov vijećnik Pero Jerković osvrnuo se tijekom vijećničkih pitanja na pismo djelatnika doma Thermoterapia, u kojem su se, rekao je, iznijele ozbiljne optužbe na rad doma. Naveo je među ostalim pritužbe na loše upravljanje, nedostatak osoblja… Navodi se, dodao je, i kako su za vrijeme zabrane posjeta određene obitelji mogle posjećivati svoje bližnje po ‘stranačkim, rodbinskim i kumskim linijama’. Stoga je Jerkovića zanimalo je li župan upoznat s tim stanjem te što je poduzeo.
Župan nije čuo za primjedbe. Dapače, začudio se kako to da su ih dobili oporbeni vijećnici, a ne županija kao osnivač.
-Nismo dobili nikakvu pritužbu ni na što u tom domu. Malo mi je čudno da ste vi to dobili kao oporbeni vijećnici, a da nama nije išlo. Ne mogu komentirati to što ste vi rekli. Mogu samo reći kako su se naši domovi, posebno Dom Dubrovnik potvrdili do sad u vrijeme Covid krize i da ne može stajati to posjećivanje po stranačkim linijama. Nije dobro da nismo dobili primjedbu, koja bi se trebala prijaviti ravnateljici pa nama, a ne od toga praviti politikantsku priču – rekao je župan Nikola Dobroslavić.
Istaknuo je i kako domove posjećuju inspekcije te da kod zadnjeg nalaza nije bilo niti jedne primjedbe.
– Nije dobro da se politizira ako se želi nešto prigovoriti ili ispraviti. Zna se kojim redom to treba ići – smatra.
Pero Jerković rekao je kako je sinoć sama ravnateljica doma izjavila kako za to pismo zna.

 

Pročitajte još

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

SILVIO NARDELLI Prijepor oko trase brze ceste treba riješiti čim prije i započeti s projektiranjem

Andrea Falkoni Račić

Agro etno park Žabac dobitnik ‘Zlatne naranče’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija