Županija

Župan ne zna za optužbe djelatnika Thermoterapije

Mostov vijećnik Pero Jerković osvrnuo se tijekom vijećničkih pitanja na pismo djelatnika doma Thermoterapia, u kojem su se, rekao je, iznijele ozbiljne optužbe na rad doma. Naveo je među ostalim pritužbe na loše upravljanje, nedostatak osoblja… Navodi se, dodao je, i kako su za vrijeme zabrane posjeta određene obitelji mogle posjećivati svoje bližnje po ‘stranačkim, rodbinskim i kumskim linijama’. Stoga je Jerkovića zanimalo je li župan upoznat s tim stanjem te što je poduzeo.
Župan nije čuo za primjedbe. Dapače, začudio se kako to da su ih dobili oporbeni vijećnici, a ne županija kao osnivač.
-Nismo dobili nikakvu pritužbu ni na što u tom domu. Malo mi je čudno da ste vi to dobili kao oporbeni vijećnici, a da nama nije išlo. Ne mogu komentirati to što ste vi rekli. Mogu samo reći kako su se naši domovi, posebno Dom Dubrovnik potvrdili do sad u vrijeme Covid krize i da ne može stajati to posjećivanje po stranačkim linijama. Nije dobro da nismo dobili primjedbu, koja bi se trebala prijaviti ravnateljici pa nama, a ne od toga praviti politikantsku priču – rekao je župan Nikola Dobroslavić.
Istaknuo je i kako domove posjećuju inspekcije te da kod zadnjeg nalaza nije bilo niti jedne primjedbe.
– Nije dobro da se politizira ako se želi nešto prigovoriti ili ispraviti. Zna se kojim redom to treba ići – smatra.
Pero Jerković rekao je kako je sinoć sama ravnateljica doma izjavila kako za to pismo zna.

 

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

‘PITURI’ U RANJINI ‘Za svaku pohvalu je što činite za razvoj stolnog tenisa, ali i sporta u Dubrovniku općenito’

Dulist

SUDJELOVALO 28 VATROGASACA Redovna vatrogasna vježba DVD-a Montokuc

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija