Županija

‘NEĆEMO MU DAVATI POZORNICU ZA ISTUPE’ Milanović ne dolazi na Dan županije jer ga Dobroslavić nije niti pozvao!

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nije dobio pozivnicu na svečanu proslavu Dana Dubrovačko-neretvanske županije. Rekao je to na sjednici Skupštine župan Nikola Dobroslavić, odgovarajući na pitanje vijećnika Iva Karamatića.

-Nećemo zvati predsjednika RH jer ne želimo produbljivati razaranje institucija ove države koje radi predsjednik. Kad bismo mu i mi davali prostor i pozornicu da to radi, osjećali bismo da i mi u tome sudjelujemo. Ovo što predsjednik radi nije dobro. To šteti i njemu samome, ali i našoj državi. Vidite koje probleme imamo s ugledom države slijedom njegovih istupa i o Austriji, BiH, Ukrajini… To nije dobro za našu državu. Osim nas i drugi se moraju oko toga brinuti i mi mu nećemo davati pozornicu za takve nastupe  – rekao je župan.

Ivo Karamatić uzvratio mu je kako je predsjednik institucija koju se mora poštivati, baš kao što i on poštuje njega kao župana.
-To je predsjednik ove republike i vi ne predstavljate HDZ nego Županiju – zaključio je Karamatić.

Pročitajte još

AGROTURIZAM KONAVLE Pješačka tura ove nedjelje na području Čilipa

Dulist

UKUPNO 23 NAGRADE Ovo su najbolji župski sportaši u 2022.!

Dulist

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija