Grad

ZLATNE KOŠARKAŠICE RAGUSE KOD GRADONAČELNIKA Franković: Vaš rezultat je na ponos cijelom Gradu

ZLATNE KOŠARKAŠICE RAGUSE KOD GRADONAČELNIKA Franković: Vaš rezultat je na ponos cijelom Gradu

Gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić u utorak su u Velikoj vijećnici primili košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa povodom osvajanja prvenstva Hrvatske i postignutog povijesnog uspjeha za dubrovački sport.

Prvotno, u svom obraćanju gradonačelnik Franković uputio je iskrene čestitke košarkašicama i cijeloj upravi kluba Ragusa na osvojenom naslovu. Gradonačelnik je naglasio kako je pobjeda košarkašica Raguse nad košarkašicama zagrebačkog Medveščaka proteklog vikenda u Gospinom polju, zasigurno zaslužena.

– Uistinu ostavile ste srce na terenu i pokazale vašu kvalitetu i htijenje, zahvaljujući kojim ste i došli do prvog mjesta na ovom prvenstvu. Još jednom u svoje osobno ime i u ime Grada Dubrovnika čestitam vam i upravo vaš rezultat i predani rad ide na ponos cijelom Gradu – kazao je gradonačelnik Franković.

Na samom kraju prijema, gradonačelnik Franković poželio je puno uspjeha i dobrih rezultata u budućnosti košarkašicama Raguse, nadodavši kako će Grad Dubrovnik zasigurno nastaviti podupirati košarkašice i košarkaše, kao i sve ostale mlade i nadarene sportaše.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist