Grad

Projektu Studentskog doma državna nagrada ‘Vladimir Nazor’

Državna nagrada Vladimir Nazor za arhitekturu i urbanizam dodijeljena je projektu Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovnik.

-Čestitam projektantima Tin Sven Franić, Vanja Rister, Ana Martinčić Vareško te projektnom timu Sveučilište u Dubrovniku, rektoru Burumu, voditeljima projekta, nadzoru i izvođačima radova – napisao je ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica.
Odbor ‘Nagrade Vladimir Nazor’ pod predsjedanjem akademika Zvonka Kusića na sjednici održanoj 7. svibnja 2021. godine donio je odluke o dobitnicima za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2020. godinu u području književnosti, glazbe, kazališne i filmske umjetnosti, likovnih i primijenjenih umjetnosti te arhitekture i urbanizma.

Podsjetimo, projekt Studentskog doma izabran je za najuspješnije arhitektonsko stvaralaštvo u 2020. godini prema izboru struke (HUA).

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ZA ALGEMEEN DAGBLAD Ulažemo velike napore u zadržavanje ‘zelenog’ statusa

Dulist

Dizala za osobe s invaliditetom na Šipanu, Lopudu i Kalamoti

Dulist

VRATIO SE NOĆNI, LJETNI ŠUŠUR Tri tisuće ljudi trenutno je u điru Stradunom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija