Zanimljivosti

Želite pomoći djeci – imate priliku

volim vrtic

Odvojite minutu svog vremena i pomozite uređenje dvorišta dubrovačkog vrtića Ciciban. Glasovanjem na donjem linku pomozite im da osvoje sredstva od 40 tisuća kuna u humanitarnom projektu „Ja volim vrtić“.

Naime, Pampers i dm drogerie markt pripremili su humanitarni projekt u kojem se za svaku kupnju pelena Pampers u dm-u doniraju 4 kune u humanitarni fond za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Očekivani iznos ukupne donacije je 400.000 kuna, a 10 vrtića koji će primiti potporu u vrijednosti od oko 40.000 kuna izabrat će putem online glasanja koje se odvija na internetskoj stranici akcije i traje do 29. veljače.

Dubrovački vrtić „Ciciban“ je u regiji od Zadra do Dubrovnika u kojoj je ukupno prijavljeno 36 vrtića, a samo 2 će dobiti novčanu potporu za prijavljeni projekt. Koji će to biti, izabiru posjetitelji njihove stranice glasovanjem na sljedećem linku:
 
Ovdje glasujte
 
Vaš glas vrijedi samo ukoliko potvrdite automatski odgovor koji će Vam stići na uneseni e-mail. Sve skupa traje jednu minutu – odvojite je i glasujte za dubrovačku dječicu i njihovo novo dvorište.

Možete to i ponoviti svakog dana do kraja veljače.
 
 

Pročitajte još

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1687. Umro vjerski pisac i pjesnik Bernard Đurđević

Dulist

Korisni savjeti veterinarke Sunčice Oštrić: Kako pomoći psima tijekom vrućina!?

Maris Guca