Zanimljivosti

Želite pomoći djeci – imate priliku

Želite pomoći djeci - imate priliku

Odvojite minutu svog vremena i pomozite uređenje dvorišta dubrovačkog vrtića Ciciban. Glasovanjem na donjem linku pomozite im da osvoje sredstva od 40 tisuća kuna u humanitarnom projektu „Ja volim vrtić“.

Naime, Pampers i dm drogerie markt pripremili su humanitarni projekt u kojem se za svaku kupnju pelena Pampers u dm-u doniraju 4 kune u humanitarni fond za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Očekivani iznos ukupne donacije je 400.000 kuna, a 10 vrtića koji će primiti potporu u vrijednosti od oko 40.000 kuna izabrat će putem online glasanja koje se odvija na internetskoj stranici akcije i traje do 29. veljače.

Dubrovački vrtić „Ciciban“ je u regiji od Zadra do Dubrovnika u kojoj je ukupno prijavljeno 36 vrtića, a samo 2 će dobiti novčanu potporu za prijavljeni projekt. Koji će to biti, izabiru posjetitelji njihove stranice glasovanjem na sljedećem linku:
 
Ovdje glasujte
 
Vaš glas vrijedi samo ukoliko potvrdite automatski odgovor koji će Vam stići na uneseni e-mail. Sve skupa traje jednu minutu – odvojite je i glasujte za dubrovačku dječicu i njihovo novo dvorište.

Možete to i ponoviti svakog dana do kraja veljače.
 
 

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist