Zanimljivosti

Želite pomoći djeci – imate priliku

Odvojite minutu svog vremena i pomozite uređenje dvorišta dubrovačkog vrtića Ciciban. Glasovanjem na donjem linku pomozite im da osvoje sredstva od 40 tisuća kuna u humanitarnom projektu „Ja volim vrtić“.

Naime, Pampers i dm drogerie markt pripremili su humanitarni projekt u kojem se za svaku kupnju pelena Pampers u dm-u doniraju 4 kune u humanitarni fond za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Očekivani iznos ukupne donacije je 400.000 kuna, a 10 vrtića koji će primiti potporu u vrijednosti od oko 40.000 kuna izabrat će putem online glasanja koje se odvija na internetskoj stranici akcije i traje do 29. veljače.

Dubrovački vrtić „Ciciban“ je u regiji od Zadra do Dubrovnika u kojoj je ukupno prijavljeno 36 vrtića, a samo 2 će dobiti novčanu potporu za prijavljeni projekt. Koji će to biti, izabiru posjetitelji njihove stranice glasovanjem na sljedećem linku:
 
Ovdje glasujte
 
Vaš glas vrijedi samo ukoliko potvrdite automatski odgovor koji će Vam stići na uneseni e-mail. Sve skupa traje jednu minutu – odvojite je i glasujte za dubrovačku dječicu i njihovo novo dvorište.

Možete to i ponoviti svakog dana do kraja veljače.
 
 

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan humanitarnog rada

Dulist

Na današnji dan Dubrovnik je postao prvi hrvatski olimpijski grad

Dulist

GOTOVO NEDIRNUTA VIZURA ‘CRNOG POLJA’ Ovako je igralište ispred Pomorske škole izgledalo 70-ih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija