Zanimljivosti

‘ZELENA ČISTKA’ Učenici i profesori zajedno za ljepši okoliš!

Akcija ‘Zelena Čistka’, nastala u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Privatne Gimnazije Dubrovnik, održat će se u petak, 27.travnja od 9 do 11.30 sati na području oko škole.

Jednodnevna akcija dio je najvećeg ekološkog volonterskog projekta u Hrvatskoj koja se provodi već sedam godina diljem naše zemlje, te je dio globalne kampanje ‘LET’S DO IT WORLD!’ i europske kampanje ‘LET’S CLEAN UP EUROPE’. Njena važnost i veličina potvrđene su i od strane Povjerenstva Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Osnovni cilj provođenja ove akcije je buđenje svijesti mlađih naraštaja o važnosti okoliša te o važnosti doprinosa za očuvanje istog. U ovoj hvale vrijednoj akciji sudjeluju svi razredni odjeli i profesori Dubrovačke privatne gimnazije te će im se pridružiti i učenici OŠ Ivana Gundulića.

Turistička zajednica grada Dubrovnika osigurala je sadnice kako bi mogli dodatno uljepšati i obogatiti školski okoliš.

Pročitajte još

Znate li tko je održao prvo kulturno događanje u prosincu 1991.?

Dulist

Besplatna stručna vodstva po Gradu ‘Umjetnici iz fundusa UGD u javnom prostoru’

Dulist

[FOTO/VIDEO] Vatreno se navija za Hrvatsku u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija