Aktualno

ZAKLJUČEN NATJEČAJ Za sada tri kandidata u utrci za prvog čovjeka Lokruma

ZAKLJUČEN NATJEČAJ Za sada tri kandidata u utrci za prvog čovjeka Lokruma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Javna ustanova Rezervat Lokrum korak bliže je pronalasku novog ravantelja/ice. Naime, u ponedjeljak je zaključen natječaj na kojeg su, kako su nam poručili iz ove gradske ustanove, za sada pristigle tri ponude. One su upućene na protokol, no postoji mogućnost kako će ih krajem tjedna biti i više ukoliko su poslane običnom poštom. Podsjetimo, navedeni natječaj za imenovanje novog ravnatelja na mandat od četiri godine raspisalo je Upravno vijeće još 26. kolovoza nakon što je Gradsko vijeće Grada Dubrovnika u srpnju dužnosti razriješilo dotadašnjeg ravnatelja Lokruma Ivicu Grileca te je vršiteljicom dužnosti imenovana Nikolina Grković.

Zadnju riječ ima Gradsko vijeće
Novi ravnatelj ili ravnateljica, pored općih uvjeta poput punoljetnosti, hrvatskog državljanstva i zdravstvene sposobnosti morat će zadovoljiti i one stručne kriterije. Sukladno tekstu natječaja, kandidat za novog ravnatelja mora imati završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje pet godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje jednog svjetskog jezika, znanje rada na računalu, poznavanje MS Office paketa.
Uvjet stručnog zvanja, tj. stupnja obrazovanja ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremu odgovarajuće struke. Kandidati koji su podnijeli pravovremenu i potpunu prijavu te koji zadovoljavaju formalne uvjete propisane natječajem bit će pozvani na provjeru znanja i sposobnosti putem testiranja i intervjua pred Povjerenstvom. Na temelju rezultata provedenog testiranja i intervjua, Upravno vijeće predložit će Gradskom vijeću Grada Dubrovnika kandidata za imenovanje, navedeno je u natječaju.

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist