Županija

ZAKLADA ‘OTAC IVAN FIOROVIĆ’ Pomozimo obitelji tragično preminuloga Damira Ilića

Zaklada ‘Otac Ivan Fiorović’ pokreće akciju prikupljanja pomoći za obitelj tragično preminuloga Damira Ilića koji je stradao krajem prošle godine uslijed nevremena u ribolovu na konavoskim stijenama.

Iza Damira, prijateljima znanoga kao Dačo, ostale su supruga i maloljetna kćer. Iako im ništa ne može olakšati bol koju trenutačno osjećaju ni ispuniti prazninu koju je Damir ostavio iza sebe, možemo im pomoći prebroditi financijski teret stambenoga kredita koji se sručio na njih ističu iz Upravnog odbora Zaklade ‘Otac Ivan Fiorović’.

– Ovim putem apeliramo na sve Konavoke i Konavljane, stanovnike Konavala i šire, da putem Zaklade ‘Otac Ivan Fiorović’ uplate koliko mogu s obveznom naznakom da je riječ o sredstvima ‘Za obitelj Damira Ilića’. Akcija prikupljanja sredstava trajat će do 15. veljače, a cijeli će iznos prikupljenih sredstava biti uplaćen supruzi našega pokojnog sumještanina sa Zvekovice – napominju.

IBAN Zaklade ‘Otac Ivan Fiorović’ u HPB-u: HR6123900011101205920

 

Pročitajte još

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija