Aktualno

Zaklada Mihanović nagradila odlične učenike

Zaklada braće Nikole i Miha Mihanovića nagradila je odlične učenike srednjih i osnovnih škola sa zakladnog područja za školsku godinu 2022./2023. nagradom ‘Miho Mihanović’.
Nagrađena učenica srednje škole je Kristina Mojaš. Nagrađeni učenici osnovne škole su Ante Glunčić, Roko Smoljan, Adriano Škrabo, Ivano Škrabo, Juraj Mage, Mihael Moja, Gabrijela Konjuh i Antonio Konjuh.
Inače, učenici srednje škole nagrađuju se s iznosom od po 200 eura. Učenici osnovne škole s prosjekom 5.0 nagrađeni su s po 160 eura, a ostali odlični učenici sa po 100 eura. Nagradu im je uručio predsjednik Zaklade gospar Pero Brbora.
Isto tako, Zaklada je svim učenicima sa zakladnog područja uručila novčanu potporu za kupnju školskih pomagala i to 60 eura za učenike od 1. do 4. razreda te 80 eura za učenike od 5. do 8. razreda 80 eura.
-Zaklada od svog osnivanja pomaže i potiče učenike u obrazovanju i stjecanju znanja. Tako nastavlja i ubuduće promicanje obrazovanja i izvrsnosti koja je veliki poticaj djeci u daljnjem školovanju – poručuju iz ove zaklade.

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

U PONEDJELJAK Parking kod Robne kuće ‘Srđ’ bit će privremeno onemogućen!

Dulist

NAPETO PROGLAŠENJE Petar Šegedin nije superfinalist Superstara

Dulist