DuList IN

ZA MALENU LUCIJU Veliki interes za foto kutak lapadske škole. Učinite i vi dobro djelo!

ZA MALENU LUCIJU Veliki interes za foto kutak lapadske škole. Učinite i vi dobro djelo!

Kutak za božićno fotografiranje otvoren je ove srijede, uz veliki interes, u Osnovnoj školi Lapad. Riječ je, podsjetimo, o humanitarnom projektu ove dubrovačke osnovne škole koji za cilj ima prikupiti sredstva za liječenje malene Lucije Tevšić. Tako je kutija za donacije dio fotografske kulise.
Brojni su se roditelji sa svojim mališanima već odazvali ovoj plemenitoj akciji, a među njima i nekoliko poznatijih lica poput glazbenika Sanina Karamehmedovića, vaterpolista Andra Bušlje te gradske vijećnice Anite Bonačić Obradović. Slijedite i vi njihov primjer, stvorite prelijepe uspomene i učinite dobro djelo.
– Svi ste pozvani doći i napraviti božićnu fotografiju za uspomenu. Fotografiranju mogu prisustvovati i braća, sestre, bake, djedovi… Svi za koje želite da budu dio vaše božićne uspomene! Akcija će trajati do 21. prosinca, a fotografirati se možete svaki radni dan od 8 do 15 sati – navodi se.

 

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist