Koronavirus u Hrvatskoj

Vraća se Nacionalni stožer, održat će konferenciju za medije u 14 sati

Vraća se Nacionalni stožer, održat će konferenciju za medije u 14 sati

Nacionalni stožer održat će konferenciju za novinare u nedjelju u 14 sati, nakon nekoliko tjedana stanke, prenosi Dnevnik.hr. Hrvatska je ove subote zabilježila 19 novih slučajeva zaraze, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2299.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježen je tako jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o osobi koja ima prebivalište na području grada Dubrovnika, a koja se zarazila u Zagrebu. U pitanju je mlađa muška osoba dobrog općeg stanja s blagim simptomima, a njegovi kontakti se obrađuju. DuList je doznao kako je riječ o zaposleniku lopudskog hotela Lafodia.

Od ukupno 19 novih jučerašnjih slučajeva u Hrvatskoj, jedna novooboljela osoba je iz Primorsko-goranske županije, jedna iz Zagrebačke županije, šest je novooboljelih osoba iz Grada Zagreba, sedam novooboljelih osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, jedna je novooboljela osoba iz Brodsko-posavske županije i jedna je novooboljela osoba iz Šibensko-kninske županije.

 

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist