Aktualno

Vlasničke pogodnosti u Vrtovima Sunca

dubrovacki vrtovi sunca 1

Dubrovački Vrtovi Sunca ponudile su posebne pogodnosti i povlastice za vlasnike rezidencija.

Rezidencije su smještene između uređenih vrtova i šetnica u blizini mora, te pružaju jednu od najkonkurentnijih vlasničkih ponuda u regiji.

Banner 300x250 DU 1

Svi vlasnici dobivaju vlasničku karticu  koja im omogućava  20% popusta na konzumaciju  hrane i pića u svim ugostiteljskim objektima reosrta, korištenje OCCO spa tretmana, ali i prijevoz limuzinom u zračnu luku ili korištenje usluga dječjeg kluba. Navedene povlaštene cijene vrijede i tijekom cijelog sezonskog razdoblja, a  za sve one koji odluče odsjesti u resortu sa 5 zvjezdica, odobrava se popust do 40 %.
 
Nadalje, 30% popusta odnosi se na sve pojedinačne i grupne fitness tečajeve, a u to su uključeni  i satovi tenisa , osobni treninzi, slobodno penjanje,  joga i pilates tečajevi i grupe.
 
Popusti se odobravaju na razne izlete koji uključuju obilazak Stona i poluotoka Pelješca, hrvatske vinarije, ali i  mogućnosti da se istraže manje poznata područja u Dubrovniku, kao što su Trsteno i Gromača, prepoznatljivi po svojim izvorima pitke vode i bujnom vegetacijom.
 
Dubrovački Vrtovi Sunca nedavno su objavili partnerstvo s Registry Collectionom, najvećim luksuznim programom na svijetu, koji omogućuje vlasnicima da razmjenjuju svoje rezidencije u različitim državama svijeta, od Brazila do Dubaija.
 
Za one zainteresirane koji žele osigurati prihod od najma, sve rezidencije se iznajmljuju kada se ne koriste, nakon oduzimanja troškova održavanja i poreza, može se godišnje ostvariti dohodak od najma od 4%, na vrijednost nekretnine  i to sa stopom popunjenosti od 95% u srcu sezone.
 
Trenutno je na prodaju u prvoj fazi dostupno 25 rezidencija.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist