Aktualno

Odlična kongresna godina u Valamaru

Odlična kongresna godina u Valamaru

Početak proljetne kongresne sezone, kao i najave brojnih domaćih i međunarodnih skupova i poslovnih sastanaka za posezonu, obećavaju odličnu kongresnu godinu u u hotelima Valamara.

Valamar Lacroma Dubrovnik, vodeći kongresni hotel u dubrovačkoj regiji, koji može primiti i do 1200 gostiju, prednjači u velikim kongresima.
 
Posebno valja izdvojiti 6. hrvatski onkološki kongres, najbrojniju smotru hrvatske onkologije koja je okupila 350 stručnjaka iz svih područja ove djelatnosti, a proljetnu sezonu otvorio je i kongres Hrvatske udruge obiteljske medicine s dvjestotinjak sudionika.
 
Već krajem travnja hoteli Valamara ugostit će 61. međunarodni kongres Europskog udruženja za kardiovaskularnu i endovaskularnu kirurgiju, koji predstavlja jedinstven sastanak brojnih stručnjaka iz svih područja bolesti srca i krvožilnog sustava.
 
Sredinom rujna očekuje se 21. kongres Europskog društva za maksilofacijalnu kirurgiju te 24. kongres Europskog udruženja za kirurgiju ramena i lakta čiji znanstveni program uključuje devet instrukcijskih tečajeva i dva simpozija.
 
Do kraja godine u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se i mnoštvo drugih značajnih poslovnih skupova i ostalih događanja.

Pročitajte još

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

KUPAČI PITAJU Kada će se skalice postaviti na Lokrumu?

Dulist