Aktualno

Odlična kongresna godina u Valamaru

Početak proljetne kongresne sezone, kao i najave brojnih domaćih i međunarodnih skupova i poslovnih sastanaka za posezonu, obećavaju odličnu kongresnu godinu u u hotelima Valamara.

Valamar Lacroma Dubrovnik, vodeći kongresni hotel u dubrovačkoj regiji, koji može primiti i do 1200 gostiju, prednjači u velikim kongresima.
 
Posebno valja izdvojiti 6. hrvatski onkološki kongres, najbrojniju smotru hrvatske onkologije koja je okupila 350 stručnjaka iz svih područja ove djelatnosti, a proljetnu sezonu otvorio je i kongres Hrvatske udruge obiteljske medicine s dvjestotinjak sudionika.
 
Već krajem travnja hoteli Valamara ugostit će 61. međunarodni kongres Europskog udruženja za kardiovaskularnu i endovaskularnu kirurgiju, koji predstavlja jedinstven sastanak brojnih stručnjaka iz svih područja bolesti srca i krvožilnog sustava.
 
Sredinom rujna očekuje se 21. kongres Europskog društva za maksilofacijalnu kirurgiju te 24. kongres Europskog udruženja za kirurgiju ramena i lakta čiji znanstveni program uključuje devet instrukcijskih tečajeva i dva simpozija.
 
Do kraja godine u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se i mnoštvo drugih značajnih poslovnih skupova i ostalih događanja.

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija