DuList IN

‘Vidimo se na plesnom podiju!’ Evo kada Fedde le Grand stiže u Dubrovnik

Stigao je rujan! Dok se kontinentalna Hrvatska priprema za jesen, Jadranska obala i njeni gradovi tek očekuju najljepši dio ljeta. Rujan je mjesec kada u ljetu konačno podjednako uživaju i domaći i stranci, kada su kilometarske kolone neka davna prošlost, broj ljudi na plažama i ulicama točno je taman pa je svaki trenutak rujanskog ljetnog iskustva baš poseban užitak.

No, gužve se još uvijek na određenim mjestima stvaraju, i to je, u ovom slučaju – dobra vijest!
Najpoznatiji dubrovački klub, koji je nedavno proglašen 22. najboljim klubom na svijetu, Culture Club Revelin, svake večeri popunjen je kao da je ljetna sezona tek u začetku dok se gostovanja nekih od najjačih imena svjetske DJ scene tek događaju ili trebaju dogoditi.

Tako je početak rujanskog ljeta u Revelinu obilježila Sam Divine, headlinerica nekih od najvećih svjetskih klubova, prva dama Defecteda i nezaobilazna karika globalne scene house svijeta. Posjetitelji Culture Cluba Revelin napunili su plesni podij do zadnjeg mjesta a poneseni atmosferom hipnotizirajućih ritmova, u neponovljivoj atmosferi kluba unutar zidina starih čak 500 godina, nisu dopuštali da večer završi, već su plesom u dupkom punom Revelinu dočekali dubrovačko jutro.

Kako bi ljeto i u rujnu nastavilo biti iznimno zanimljivo, vruće i plesno Revelin je za 9. mjesec pripremio baš odlična DJ gostovanja koja su upravo upotpunjena informacijom  da u Dubrovnik 13. rujna stiže miljenik hrvatske publike, DJ superstar koji sam ne krije koliko obožava, Hrvatsku i njenu publiku, veliki – Fedde Le Grand!

Iako su ovako velika DJ imena predviđena obično za gostovanja u srpnju ili kolovozu, kada jadranskom obalom prolazi najviše turista a većina koncerata i nastupa budu po inerciji puna, Culture Club Revelin je svog omiljenog samoprozvanog rezident Dj-a bukirao za rujan ciljano.
Osim činjenica da u Dubrovniku ljeto i sezona traju do listopada, a da klub svojim gostima želi pružiti najbolju glazbenu ponudu kroz sve mjsec u godini, presudila je i okolnost da Fedde Le Grand 7. rujna slavi svoj 45. rođendan pa se njegov nastup 13. rujna u Culture Clubu Revelin može smatrati rođendanskim, što znači da će atmosfera biti vrlo slavljenička! Iako Fedde gostuje u Hrvatskoj godinama i nastupa po našim najvećim festivalima, obzirom kakvu je video razglednicu napravio kao posvetu upravo Dubrovniku i Revelinu, uz rečenicu „In case you wonder why I love Croatia“, ovaj njegov slavljenički nastup nešto je što se ne smije propustiti jer te večeri spojit će se energije kakve do sada još nisu mogle biti doživljene.

Pročitajte još

JELICA BOTO U TOP 24 AMATERSKA KUHARA Pregaču posvećujem svom nonu

Dulist

BIJELA PREGAČA ZA JELICU BOTO Profesorica klavira dubrovačkom poparom osvojila žiri MasterChefa

Dulist

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija