DuList IN

[VIDEO] SHOW STIŽE U DUBROVNIK Što će Ivana, Matej, Priscila, Zoran i Karlotti skuhati u ‘Večeri za pet na selu’?

‘Večera za 5 na selu’ idući tjedan seli u Dubrovnik! Riječ je o kulinarskom showu RTL-a, u kojem će tako uskoro kuhati i ekipa iz našeg grada i okolice.

Gledateljima će se predstaviti zubna tehničarka Ivana Bačić, kontrolor leta Matej Oroz, turistička voditeljica iz Brazila Priscila Zumpano Martinović, glazbenik Zoran Kosović i turistička djelatnica Karlotti Bender.

Ivana Bačić (39) je po zanimanju zubna tehničarka te ima 39 godina i dolazi iz mjesta Mlini pokraj Dubrovnika. Vesela je, zabavna, opuštena i duhovita pa se nada da će se brzo uklopiti u ovotjednu ekipu i da će se dobro zabaviti. U emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se upravo zbog zabave, ali i kuhanja. Naime, smatra se odličnom kuharicom, a najčešće priprema tradicionalna jela. U slobodno vrijeme pravi torte, uči šivati vez i bavi se glazbom te je njezino umjetničko ime DJ Ivess pa gosti od nje svakako mogu očekivati zanimljivu večeru.

Matej Orez je 27-godišnji kontrolor leta iz Dubrovnika, a u show se prijavio jer je osjetio potrebu da pokaže i testira svoje kulinarsko znanje te upozna nove ljude. Sebe opisuje kao gradsko dijete uvijek spremno za zabavu, kaže da je druželjubiv i otvoren za nova iskustva. Ističe da poštuje tradiciju, ali u modernom ruhu pa će vjerojatno i njegov jelovnik biti spoj tradicije i modernog. Najdraže jelo mu je pašticada, a voli francusku kuhinju. Osim kuhanja, zanima ga još moda i uređenje interijera pa će zasigurno puno pažnje pridati dekoraciji jela i stola.

Priscila Zumpano Martinović ima 40 godina i dolazi iz Brazila, a trenutačno živi u Dubrovniku sa svojim suprugom te radi kao turistički vodič. Vrlo je simpatična i komunikativna osoba, a u Brazilu je jedno vrijeme radila na televiziji pa joj kuhanje pred kamerama neće biti velika nepoznanica. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se kako bi upoznala nove ljude i kušala nova, ali i tradicionalna hrvatska jela. U slobodno vrijeme voli čitati, proučava povijest grada Dubrovnika, ali i cijele Hrvatske. Preferira mediteransku i brazilsku kuhinju te će biti zanimljivo vidjeti kako će kandidati ocijeniti brazilsku večeru u Dubrovniku.

Zoran Kosović (53) je glazbenik i učitelj glazbe iz naselja Mokošica u Dubrovniku te ima 53 godine. Od emisije očekuje lijepo i opušteno druženje te se nada da će takvu atmosferu gostima pružiti na svojoj večeri. Zoran rado uživa u dobrom vinu, dobroj hrani, druženju s prijateljima i sviranju harmonike. Za sebe kaže da je tvrdoglav, ali društven i pomalo samozatajan. Najdraže jelo su mu ribe na gradele i najčešće kuha upravo morska jela, a preferira mediteransku kuhinju.

Karlotti Bender je 59-godišnja turistička djelatnica koja za sebe kaže da je tipična Dalmatinka – direktna, otkačena, komunikativna i samostalna. U ‘Večeru za 5 na selu’ se, kao i ostali kandidati, prijavila prvenstveno kako bi stekla novo iskustvo i zbog upoznavanja novih ljudi. Preferira mediteransku kuhinju, a najviše voli jesti ribu jer ne jede meso, no probat će ga kod ostalih kandidata. Kao svoje vrline u kuhinji ističe brzinu i dobru organizaciju pa se nada da će bez problema pripremiti tri slijeda za svoje goste.

Izvor; foto: rtl.hr

Pročitajte još

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite predivnu jedrilicu Josipa Šljuke!

Dulist

Ispred Studentskog doma ovu subotu stižu medo Lino, sveti Nikola i Krampus!

Dulist

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL 2021. Raznolik festivalski vikend pred nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija