Aktualno

[VIDEO] Policija objavila snimke nereda na autocesti

[VIDEO] Policija objavila snimke nereda na autocesti

Policijska uprava zagrebačka objavila je nekoliko video snimki sinoćnjeg nereda na autocesti A1, kada je došlo do sukoba navijača splitskog Hajduka s policijom.
Kako donosi Index, na današnjoj konferenciji za medije PU zagrebačke rečeno je kako je više stotina navijača iz kolone, koja se iznenada zaustavila na A1 na odmorištu Desinec prema Splitu, krenulo u agresivni napad na 16 policajaca koji su bili tamo, uz uporabu raznih predmeta, a bačena je i zapaljena baklja u blizini benzinske crpke.

-Kolege su bile desetorostruko nadjačane, naših kolega je u početku bilo 16, a napadača nekoliko stotina. Napad je bio agresivan, životi policajaca su bili ugroženi. Napadali su ih bocama, kamenjem, palicama, stolovima, aparatima za gašenje požara. Policijski službenici su prvo izdali zapovjedi da se prestane s takvim ponašanjem, onda su upotrijebili palice pa su u jednom trenutku ispucali nekoliko hitaca u cilju dozivanja pomoći i davanja upozorenja da se prestane s napadom. Napadači su se povukli i to je dalo vremena snagama policije koje su bile odsječene da dođu na mjesto – rekao je zamjenik glavnog ravnatelja policije Damir Barić, donosi RTL.
Tri policijska službenika su upotrijebila vatreno oružje. Sve skupa je ozlijeđeno 35 osoba – 15 navijača i 20 policijskih službenika.

 

Pročitajte još

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist

BIG SEE Studio Proto-Arch dobio nagradu za igralište u Mandaljeni

Dulist

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist